Evenimentul Zilei > Actualitate > FORUMUL NAȚIONAL AL STUDENȚILOR LA ȘTIINȚE POLITICE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE
FORUMUL NAȚIONAL AL STUDENȚILOR LA ȘTIINȚE  POLITICE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

FORUMUL NAȚIONAL AL STUDENȚILOR LA ȘTIINȚE POLITICE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) vă invită la Deschiderea celei de-a patra ediții a Forumului Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale (FNSSPRI), care va avea loc în data de 21 noiembrie, ora 13:30, Senatul României, sala Avram Iancu.

Forumul se va desfășura în perioada 21-24 noiembrie, având loc la Palatul Parlamentului și Fundația pentru Tineret a Municipiului București și va reuni 50 de studenți și studente de la facultățile cu specializări în aria Științelor Politice sau Relațiilor Internaționale din toată țara.          

Proiectul beneficiază de patronajul Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Senatului României și de sprijinul organizatoric al Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA.

FNSSPRI reprezintă un cadru organizat în care studenții care urmează aceste două specializări să se întrunească pentru a dezbate atât între ei, cât și cu experți care au avut o pregătire în același domeniu, despre viitorul lor profesional, dar și despre provocările cu care societatea se confruntă. Credem că societatea, în întregul ei ansamblu, va avea de beneficiat în mod direct în clipa în care studenții pregătiți în domeniile Științelor Politice și al Relațiilor Internaționale vor avea oportunitatea de a pune în aplicare cunoștințele căpătate pe perioada studiilor.

În cadrul evenimentului de deschidere a Forumului vor fi prezenți Sen. Gabriela Crețu, Prof. Mircea Dumitru (Rector Universitatea din București), Cristian Pîvulescu (Decan al Facultății de Științe Politice, SNSPA), Tudorina Mihai (RoAid) și Vlad Bujdei-Tebeica, președinte CeSIP, care vor purta alături de participanții din acest an o „Metadiscuție despre viitorul educației vs. educația viitorului”.

 

 

Printre invitații prezenți în zilele următoare menționăm: E.S. Ambasadoarea Franței, Michèle Ramis, Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, deputații Mara Calista și Petre-Florin

Manole, jurnalistul Dragoș Pătraru, Conf. Univ. Dr. Claudiu Tufiș, Flavia Durach membră Center for EU Communication Studies.

 

Pentru mai multe informații: https://fnsspri.ro/