Evenimentul Zilei > Actualitate > Focuri de armă în Prahova. Un hoț a fost rănit de oamenii legii
Focuri de armă în Prahova. Un hoț a fost rănit de oamenii legii

Focuri de armă în Prahova. Un hoț a fost rănit de oamenii legii

Un bărbat a fost împuşcat în braţ vineri seara după ce a fost surprins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri dintr-o societate privată din localitatea Zamfira, a informat IPJ Prahova. El a incercat să fugă, oamenii legii fiind nevoiți să deschidă focul.

 

Poliţiştii din Boldeşti-Scăeni au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracţie într-o clădire situată pe raza localităţii Zamfira. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au depistat în flagrant un bărbat care încerca să sustragă bunuri din incinta unei societăţi private.

La vederea echipajului de poliţie, persoana în cauză a încercat să fugă, pentru imobilizarea acesteia fiind folosit armamentul din dotare, în conformitate cu procedurile legale. În urma uzului de armă, bărbatul a suferit o plagă împuşcată la nivelul braţului, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Este vorba despre un prahovean în vârstă de 48 de ani, urmărit general, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt calificat, de la care acesta se sustrăgea.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.