Floyd Mayweather jr. şi-a ales, în sfârşit, adversarul. „Pretty Boy” se bate pe 3 mai

Floyd Mayweather jr. şi-a ales, în sfârşit, adversarul. „Pretty Boy” se bate pe 3 mai

Pugilistul american Floyd Mayweather jr. va urca din nou în ring! Evenimentul se va petrece pe 3 mai, la „MGM Grand” din Las Vegas, Nevada, SUA.

Floyd Mayweather jr. s-a decis! Unul dintre cei mai buni pugilişti din istorie va urca din nou în ring în luna mai, când, la opt luni distanţă de la ultima luptă, cea cu Saul Alvarez, va da piept cu unul dintre cei mai apreciaţi pugilişti ai momentului, argentinianul Marcos Rene Maidana, numărul 4 mondial la categoria welther (66,7 kilograme).

„Pretty Boy”, 37 de ani, e în continuare neînvins la profesionişti, 45 de victorii din 45 de meciuri (26 prin KO).

Născut la Margarita, Santa Fe, în Argentina, Marcos Rene Maidana, 30 de ani, este deţinătorul centurii WBA World la categoria welter.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel poreclit „El Chino” are în palmares 38 de partide în ringurile profesioniste. El a contabilizat 35 de victorii, având un procent al KO-urilor senzaţional, 81,58 la sută!

Maidana a pierdut în cariera sa trei partide, toate la puncte: la Andrei Kotelnik (în februarie 2009), la Amir Khan (decembrie 2010) şi la Devon Alexander (februarie 2012).

În meciul cu Mayweather, Maidana îşi va pune la bătaie centura WBA Super World la „welter”, în timp ce Floyd îşi va risca titlul WBC la aceeaşi categorie.