Evenimentul Zilei > Monden > Florina Mărcuță s-a reinventat după divorțul de Bebe Cotimanis. „A fost un şoc pentru mine”
Florina Mărcuță s-a reinventat după divorțul de Bebe Cotimanis. „A fost un şoc pentru mine”

Florina Mărcuță s-a reinventat după divorțul de Bebe Cotimanis. „A fost un şoc pentru mine”

După 17 ani de căsătorie, Floriana Mărcuță nu a putut trece peste escapade amoroasă a soțului ei, Bebe Cotimanis. A recunoscut că aflarea veștii că Bebe a înșelat-o cu Iulia Dumitru, actriță la un teatru din Pitești,a trăit un adevărat șoc.

Cu toate acestea, Florina Mărcuță a mers mai departe după divorț.Nu a clacat, ba chiar dimpotrivă.

Acum, mariajul cu fostul soț este doar amintire. Florina Mărcuță are grijă de ea și  încearcă să păstreze un tonus ridicat.

Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță au și un băiat împreună, iar fiecare în parte încearcă să-și gestioneze, cât mai bine, propriul prezent. La momentul respectiv, Florina Mărcuță – make-up artist – nu a ascuns faptul că „o doare sufletul” din cauza despărțirii de Bebe Cotimanis, însă a preferat o discreție permanentă și nu a lansat atacuri la adresa fostului partener de viață.

„A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic”, a declarat Florina Mărcuță – în 2018 – pentru click.ro.

Florina a ales o altă vestimentație, haine strâmte care îi scot în evidență silueta, are o nouă coafură și reușește, în fiecare zi, să se mențină în formă, potrivit cancan.ro