Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam, amenințat de un interlop celebru: „Îți dă tata o palmă de te învârte invers”
Florin Salam, amenințat de un interlop celebru: „Îți dă tata o palmă de te învârte invers”

Florin Salam, amenințat de un interlop celebru: „Îți dă tata o palmă de te învârte invers”

Liderul grupării sportivilor din sectorul 4, Mircea Nebunu, este supărat foc pe celebrul manelist Florin Salam.

O ceartă care a avut loc între Florin Salam și Mircea Nebunu în urmă cu un an nu a rămas fără urmări. Nici până la ora actuală nu se cunoaște motivul conflictului dintre cei doi.

După ce a rămas fără protecția lui Mircea Nebunu’, liderul grupării sportivilor din sectorul 4, Florin Salam a ajuns să fie șantajat de clanul Duduienilor. Cei doi au fost buni prieteni. Mai mult, Mircea a fost impresarul lui Salam până anul trecut. Atunci relațiile dintre cei doi s-au răcit brusc.

În mediul online a apărut un filmuleț în care Mircea Nebunu’ spune motivele pentru care s-a certat definitiv cu Florin Salam. Astfel, Salam a făcut două live-uri în care l-a pus într-o lumină rea. Respectiv unul în care l-a atacat pe finul lui, Leo de la Kuweit. În cel de al doilea film Florin Salam spune că nu are ”frați” ci doar cunoștințe.

Live-ul lui Mircea Nebunu, înregistrat acum un

Live-ul lui Mircea Nebunu a fost realizat în urmă cu un an, când Florin Salam era la Viena pentru a se trata la o clinică pentru o problemă la gât. După o zi de la apariția live-ul lui Mircea Nebunu’, Florin a postat pe contul lui de socializare o fotografie în care îl pupa pe obraz pe Emi Pian. Acesta este un semn că a renunțat la protecția sportivilor, trecând în tabăra Duduienilor.

„Dați distribuire să audă Florin, lăutarul ăla”

”Dați distribuire să audă Florin, lăutarul ăla… Florin… Pește… Băi Florine, lăutare, dacă tu n-ai prieteni sau frați… tu ești un lăutar, nu ne trebuie nouă să avem frați lăutari. Ai înțeles, Florine? Tu eșți un lăutar care te-am băgât eu prea mult în seamă. E a două oară care faci greșeli.

Mie, ai venit și mi-ai cântat pe bani. Nu ai cântat niciodată la familia mea fără bani. Noi te-am făcut mare pe ține, eșți un lăutar, atât vreau să-ți transmit. Eu am făcut greșeala că am venit atunci la tine, că m-ai rugat să te ajut. Te-am ajutat de fiecare dată și cu frate-său lui Marcel Kalu și cu, știi tu, cu toată lumea… De câte ori te plângeai: ”ajută-mă, ajută-mă”.

„Eu n-am luat nici un ban de la tine niciodată”

Mircea Nebunu continuă criticile la adresa lui Florin Salam.

„El e doar un lăutar și a greșit. Eu n-am luat nici un ban de la ține niciodată. Din contră, eu te-am ajutat pe ține de atâtea ori, a vorbit lumea la Cancan, la astea, n-ai ieșit o dată să mă aperi pe mine. Când spunea lumea că iau bani de la tine și alea, trebuia să ieși, că ai copii și te-am ajutat întotdeauna. Și de la înmormântarea lui Fănuța până în zilele de astăzi și până erai tu un lăutar necunoscut, te-am băgat să mănânci o ciorbă. Trebuia să ieși: dom’le, nu mi-a luat banii. Din contră, eu cu familia mea ți-am dat o grămadă de bani la toate cântările, te-am dus peste tot să cânți și te-am făcut mare”, spune Mirceaa Nebunu

„El e doar un lăutar și a greșit”

Mircea Nebunu spune că l-a iubit pe Florin Salam ca pe un frate, spunându-i că este foarte supărat pe live-ul făcut cu el.

„El e doar un lăutar și a greșit. El nu-mi dă mie bani, nu-i iau eu banii… Eu l-am iubit ca pe un frate, ca pe un prieten… E lăutar, frate. Eu nu sunt d-ăștia care nu se duc la nunți, la botezuri, care își bat joc de oameni. A treia oară, dacă mai face el așa pe live, îi dau o palmă de zboară în sus, nu așa… Îl iubesc, țin la el, dar nu mai face tu live-uri, vezi-ți de treaba ta, de muzica ta, fii numărul 1. (…)

Hai mă, Florine, ce naiba, vorbim din poveșți? Nu-mi cântă cocoșul pe gardul tău, nu-ți cântă cocoșul pe gardul meu, e al doilea live pe care l-ai făcut, referitor la mine. La al treilea, îți dă tata o palmă de te învârte invers”, a mărturisit Mircea Nebunu’ referitor la Florin Salam, potrivit wowbiz.ro.