Florin Popescu: Plecarea Elenei Udrea va atrage după sine și alte plecări din PDL

Florin Popescu: Plecarea Elenei Udrea va atrage după sine și alte plecări din PDL

Deputatul de Dâmbovița, Florin Popescu, a afirmat că plecarea Elenei Udrea din PDL și înscrierea sa în cadrul Partidului Mișcarea Populară va atrage după sine și alte plecări din PDL.

''Plecarea Elenei Udrea va atrage după sine şi alte plecări din PDL, probabil şi parlamentari şi primari care vor susţine Mişcarea Populară. Eu voi lua o decizie în scurt timp şi o voi comunica tuturor'', a spus acesta.

Popescu a adăugat că plecarea Elenei Udrea din PDL va crea o problemă democrat-liberalilor.

"PDL va avea o problemă prin plecările la PMP. Elena Udrea şi Emil Boc sunt liderii cu cea mai mare cotă de încredere în rândul electoratului şi plecarea Elenei Udrea din PDL va crea o problemă (PDL-ului, n.r.)'', a mai afirmat Florin Popescu, citat de Agerpres.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conducerea PDL a aprobat, în luna decembrie 2013, excluderea din partid a deputatului Florin Popescu, fost lider al organizaţiei Dâmboviţa. Demiterea din partid a lui Florin Popescu a fost cerută de conducerea organizaţiei Dâmboviţa a partidului, după incidentele de la alegerile interne ale PDL Târgovişte. Deputatul PDL Elena Udrea a demisionat ieri din partidul condus de Vasile Blaga şi s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi al Turismului a afirmat că a ales PMP pentru că reprezintă o "forţă politică curajoasă, în stare să nu pactizeze cu USL" şi să continue proiectele lui Traian Băsescu. "E nevoie de o forţă politică în stare să se opună USL. Nu avem o Opoziţie puternică.(...) Vocea Opoziţiei este vocea lui Traian Băsescu. Avem nevoie de o forţă politică curajoasă, în stare să nu pactizeze cu USL-ul. O astfel de forţă politică eu cred că este PMP", a spus Elena Udrea.