Alexandru Bibu, un adolescent de 17 ani, fiul unui consilier local din Tulcea, a tamponat noaptea trecută 4 maşini în zona Calea Victoriei. În jurul orei 0.30, tânărul s-a urcat la volanul automobilului unui prieten și a pornit pe bulevardul din centrul Capitalei. La intersecţia dintre Calea Victoriei şi Ion Câmpineanu a acroşat un taxi și a mers mai departe.

Apoi, pe Ion Câmpineanu către Academiei a mai tamponat alte trei automobile. De data aceasta, pentru că baia de ulei a maşinii pe care o conducea a fost avariată şi nu mai pornea, s-a dat jos de la volan și a fugit. "La scurt timp, a fost prins de poliţişti pe o stradă din apropiere. Iniţial a spus că nu el era la volan. La testul pentru alcool a ieşit că avea 0,32 miligrame de alcool pur în aerul expirat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţie Rutiere Bucureşti, Ioana Stancu.

Pentru că nu a depăşit limita de 0,40 miligrame de alcool pur în aerul expirat, lui Alexandru Bibu nu i se va întocmi dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, doar va primi o amendă contravenţională. În schimb, va fi cercetat pentru conducere fără permis auto şi fugă de la locul accidentului.