Familia şi fani din întreaga lume ai actorului ce a creat în cinematografie unele dintre cele mai populare personaje – Rocky şi soldatul din Rambo – aşteaptă zilele acestea rezultatul autopsiei care să indice de ce a murit Sage Stallone.
Deocamdată, nimeni dintre apropiaţi nu a declarat că tânărul actor şi regizor ar fi avut vreo stare depresivă sau alt motiv care să-i panicheze sau să le atragă atenţia că are probleme.
Sage urma să se căsătorească în curând şi era în toiul pregătirilor de nuntă. Cu toate acestea, aproape nimic nu se schimbase în viaţa lui de sihastru pe care o ducea de ani de zile.
Fiul lui Stallone locuia singur, într-o vilă din Hollywood. Menajera, care i-a descoperit cadavrul după câteva zile de la deces, a declarat anchetatorilor că avea ordine stricte de la Sage de a nu intra niciodată în camera lui şi nici măcar să bată la uşă atunci când el este acolo.

Femeia fusese în casă în intervalul de o săptămână, de la dispariţia tânărului, însă nu s-a apropiat niciodată de camera lui. A făcut-o doar vineri, în jurul orelor 15 (ora SUA), după insistenţele telefonice ale mamei lui Sage, actriţa Sasha Czack, prima soţie a lui Sylvester Stallone.
Femeia îl sunase în disperare în ultimele 3-4 zile, fiindcă fiul nu obişnuia să nu o caute la telefon, iar în această perioadă erau multe de aranjat pentru nuntă.
Menajera a trăit spaima descoperirii trupului intrat în descompunere, apoi criminaliştii au sosit imediat la faţa locului. Conform site-ului tmz.com, în cameră domnea o mizerie totală: resturi de mâncare, mucuri de ţigări, zeci de cutii de bere, dar şi două sertare pline cu tot felul de medicamente.
Deoamdată, nu au apărut de claraţii de la femeia care urma să fie mireasa lui Sage Stallone. Anchetatorii iau în calcul şi că data morţii ar putea fi cu 7 zile în urmă, pe 6 iulie, fiindcă de atunci nimeni nu a mai vorbit cu Sage.
Se ia în calcul şi sinuciderea
Tânărul nu a lăsat nici un bilet de adio. E posibil ca fiul să fi fost copleşit de personalitatea, cariera şi succesul tatălui, care l-a exclus într-un fel din viaţa lui atunci când, în copilărie, divorţase de mama sa, lăsând-o cu doi băieţi dintre care unul autist.
Unii apropiaţi au spus că Sage încerca din răsputeri să se detaşeze de numele tatălui.
"Daily mail" scrie că regizorii cu care a lucrat Sage vedeau clar presiunea pusă pe el din cauza faptului că era fiul "celebrului Sly", dar şi că mama lui, Sasha, îi spunea mereu "atât timp cât îţi dai toată silinţa, asta e tot ce contează".
O altă mărturie despre tristeţea ce-i apăsa sufletul vine însă din anii copilăriei, când Silvester Stallone, între divorţul de a doua nevastă, actriţa Brigitte Nilson şi căsătoria cu cea de-a treia soţie, i-a acordat fiului mai multă atenţie, distribuindu- l chiar şi în filmele sale.
Primul şi cel mai cunoscut – Rocky V. În 1996, după premiera filmului, Sage a dat un interviu revistei "People" în care povestea scena din film în care striga la tatăl lui " tu nu petreci deloc timp cu mine, nu petreci deloc timp cu mama mea!", mărturisind că „era o situaţie chiar reală, o situaţie des întâlnită între noi doi”. Să nu-l fi părăsit nici la maturitate durerea de copil şi să fi retrăit de ziua tatălui momente depresive?