Evenimentul Zilei > Monden > Fiul unui actor celebru divorţează dupa 14 ani! Care este motivul separării
Fiul unui actor celebru divorţează dupa 14 ani! Care este motivul separării

Fiul unui actor celebru divorţează dupa 14 ani! Care este motivul separării

Actorul și regizorul Ioachim Ciobanu (40 ani), fiul celebrului Ilarion Ciobanu, trece printr-o perioadă delicată în plan familial. Apropiații săi au dezvăluit că vedeta ar avea probleme mari în căsnicia cu Nicoleta Ciobanu (39 ani), femeia cu care a avut o relație de 14 ani, în urma căreia a rezultat o fetiță.

De altfel, se spune că cei doi ar fi decis să divorțeze, iar până atunci s-au separat public. Lucru pe care Ioachim, apelat și Kim de către prieteni, l-a și postat pe Facebook, menționând în dreptul relației sale: „Despărțit”.

 „De câteva luni, Kim și Nicoleta s-au despărțit oficial, dar ei nu se mai înțelegeau de câțiva ani buni. De câte ori te duceai la ei în vizită, îi auzeai certându-se. Unul dintre motivele certurilor era că ea a început să aibă «figuri» de mare actriță și de atunci a început să neglijeze relația cu soțul ei.

Petrecând, în schimb, cam mult timp cu prietenele și cu prietenii, în loc să aibă grijă de familie și de soț. Singurele momente când ei mai discută normal sunt atunci când vorbesc despre fetița lor”, a dezvăluit un prieten al cuplului, pentru CANCAN.RO.

Fetița care le calcă pe urme părinților, devenind și ea actriță. Micuța a jucat, de altfel, într-un celebru serial, difuzat recent la TV.

Potrivit apropiaților, se pare că certurile și reproșurile nu se mai opreau în casa celor doi, iar apartamentul lor ar fi ajuns să stea mai mult părăsit. Asta pentru că Nicoleta se ducea foarte des la părinții ei, în timp ce Ioachim Ciobanu își petrecea timpul întrun alt apartament, impreuna cu un asociat. 

Ca și celebrul său tată, Ioachim este actor, dar s-a concentrat mai mult pe producție și regie. El a jucat în zeci de filme americane și românești, dar a produs și 12 filme de scurt-metraj. Mai nou, el pregătește câteva filme de lung-metraj.