Dan Nicula (20 de ani) este băiatul comisarului-şef Florin Nicula, adjunct al şefului Poliţiei de Frontieră Bechet, acuzat că împreună cu alţi cinci poliţişti au furat zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă pe care ulterior le-au scos la vânzare.
 
„M-a dat cu capul de uşă“

„Mă duceam spre şcoală. Era dimineaţă şi ceaţă. A oprit maşina lângă mine. Mi-a zis că mă duce el la şcoală. Nu am vrut. A deschis uşa şi m-a urcat cu forţa. În maşină m-a dat cu capul de uşă şi am ameţit“, susţine minora. Rodica Sadoveanu povesteşte că a fost salvată de un localnic din Sadova care trecea prin zonă. „M-a dus lângă o pădure şi a început să mă bată că nu am vrut să mă dezbrac. Mi-a luat telefonul şi îmi spunea că este băiat de poliţist şi că să nu mai ţip. M-a dat jos din maşină şi a început să mă lovească. Atunci a apărut un domn care m-a salvat“, mai spune adolescenta.
 
Afirmaţiile acesteia sunt confirmate de poliţie. „S-a primit un apel la 112 din partea unui cetăţean care a reclamat o tentativă de viol. O echipă s-a deplasat la faţa locului şi am demarat cercetările. Tânărul respectiv este cercetat pentu comiterea infracţiunii de tentativă de viol“, a declarat inspectorul Cătălin Chircuş.
 
„Îşi permite să facă orice. Tatăl lui este poliţist cunoscut, iar el, copil de bani gata. Are destule amenzi la primărie şi a fost implicat în multe scandaluri“, susţin surse din Primăria Bechet. „A fost la noi în şcoală, bine că am scăpat de el. Ne făcea numai probleme, iar tatăl lui îl acoperea de fiecare dată“, spune un profesor de la Liceul Teoretic Bechet.