Evenimentul Zilei > Politica > Firea are un nou adversar în Consiliul General. Grupul liberal și-a schimbat șeful
Firea are un nou adversar în Consiliul General. Grupul liberal și-a schimbat șeful

Firea are un nou adversar în Consiliul General. Grupul liberal și-a schimbat șeful

Președintele organizației Tineretului Național Liberal București, Stelian Bujduveanu, a devenit lider al grupului consilierilor generali liberali din Primăria Capitalei. El a fost ales de colegii săi din organizația PNL București.

„Le mulțumesc colegilor din PNL București pentru votul de încredere! Continuăm să scoatem la lumină neregulile din Primăria Municipiului București, chiar și atunci când suntem supuși presiunilor Puterii. Avem nevoie astăzi, mai mult ca oricând, de transparență în instituțiile publice, pentru că transparența ne obligă să fim chibzuiți în administrarea banilor publici! Grupul PNL va lupta pentru a reda Bucureștiul, bucureștenilor!”, a declarat Stelian Bujduveanu într-o postare pe Facebook.

El a fost felicitat, pentru această realizare, de deputatul Mara Mareș, președintele TNL:

„În numele TNL România, îi urez mult succes colegului nostru, pe care îl felicităm pentru integritate, anduranță și perseverență. Reușita ta ne inspiră pe toți. Te asigurăm de întregul nostru sprijin. Prin promovarea lui Stelian, Partidul Național Liberal confirmă respectarea promisiunii sale de a promova oameni tineri și cu o bună reputație, în funcții ce implică luarea de decizii și asumarea de responsabilități. Cu pași mici, dar siguri, Generația Altfel va aduce un suflu nou în politica românească”.

De profesie jurist și antreprenor, Stelian Bujduveanu, în vârstă de 30 de ani, este membru al PNL din 2012. Începând din 2016, Stelian Bujduveanu a fost ales pe listele PNl în Consiliul General al Municipiului București și a devenit membru al comisiei juridice.