FILMUL EVZ: The Italian Job

FILMUL EVZ: The Italian Job

Acţiune, urmăriri şi planuri răsturnate într-un film cu Mark Wahlberg şi Charlize Theron.

Charlie (Mark Wahlberg) este liderul unui grup de hoţi care vrea să fure lingouri de aur dintr-un seif din Veneţia. El este supervizat de John, un bătrân hoţ care vrea să se retragă din activitate. Lovitura este un succes total şi banda se îndreaptă spre Alpi.

Însă Steve Frezelli (Edward Norton), unul dintre ei, îi înşeală şi fuge cu aurul, omorându-l pe bătrânul John. Charlie jură să se răzbune şi, împreună cu Stella (Charlize Theron), fiica lui John, pune la cale un plan prin care speră să-l prindă pe Steve şi să-şi recupereze averea.

Remake-ul după un film clasic din 1969, cu Michael Caine în rolul principal, vine (în afara distribuţiei de forţă) cu găselniţa folosirii din greu a sprintenei maşinuţe Mini Cooper, care se strecoară cu eleganţă peste tot.

Ne puteți urmări și pe Google News

Edward Norton a ţinut să sublinieze că nu a vrut să apară în acest film, dar a fost obligat de contractul pe care îl avea cu studiourile Paramount.

PRIMA TV - 20.30 <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/YT9VyEbUkCo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>