"Nebuni şi frumoşi", în regia lui John Stockwell, beneficiază de toate ingredientele pentru a atinge coarda sensibilă a spectactorilor.

Atunci când ai o mamă vitregă pe care n-o interesează problemele tale şi un tată cu o funcţie importantă, prea ocupat cu serviciul, nu poţi deveni decât un copil rebel şi supărat pe societate. Deşi nu-i lipsesc banii, Nicole Oakely (Kirsten Dunst), fiica de 17 ani a congresmenului Tom Oakely (Bruce Davison) nu are o familie adevărată.

Pe tatăl său nu-l preocupă problemele ei, iar mama vitregă nu-şi găseşte timp să o sprijine sau să o sfătuiască în vreun fel. Adolescenta începe să chiulească şi să-şi ocupe timpul cu diverse distracţii, alături de prietena sa Maddy.

Totul se schimbă atunci când se îndrăgosteşte de Carlos Nunez (Jay Hernandez), şefuldepromoţie al liceului. Carlos este un elev eminent, dar sărac, de la periferie, care face toate eforturile pentru a-şi croi o viaţă mai bună. Deşi fac parte din lumi total diferite, filmul susţine ideea că dragostea şi prietenia pot învinge orice obstacol. 23.00 – KANAL D