Regizorul Bart Freundlich, care semnează şi scenariul, reuşeşte în "Idilă cu dădaca mea"/"The Rebound" să construiască cu mult farmec o poveste de dragoste între două personaje foarte diferite, a căror relaţie ar stârni multe prejudecăţi.
Sandy (Catherine Zeta-Jones), o casnică de 40 de ani, mamă a doi copii, află că soţul său o înşală. Ea decide să-l părăsească, ia copii şi pleacă la New York pentru a deveni reporter sportiv. Ca să poată merge la serviciu, are însă nevoie de ajutorul unei bone. Aşa ajunge să apeleze la serviciile lui Aram (Justin Bartha), un tânăr de 25 de ani. În ciuda anilor care-i despart şi a stilului boem de viaţă al lui Aram, între cei doi se naşte o poveste de iubire.

Despre această comedie sexy şi inteligentă, Catherine Zeta-Jones spunea că i-a demonstrat că iubirea adevărată poate fi întâlnită oricând. La 40 de ani, actriţa este seducătoare şi se află în topul preferinţelor românilor. Anul trecut, în ziua lansării în România, pelicula distribuită de MediaPro Distribution a condus detaşat box office-ul din acel weekend. 17.55 – HBO