FILMUL EVZ: K-Pax

FILMUL EVZ: K-Pax

Un amestec reuşit de comedie şi dramă, mister şi science fiction, cu Kevin Spacey şi Jeff Bridges în rolurile principale.

Prot (Kevin Spacey) este un bărbat inofensiv care îşi face veacul în Gara Centrală din New York.

Într-una din zile este luat pe sus de poliţişti şi dus într-un spital de boli mintale, deoarece pretinde că lumina este mult mai puternică pe Pământ decât pe planeta sa natală, K-Pax.

Doctorul Powell (Jeff Bridges) îl consideră paranoic, dar speră să-l aducă pe drumul cel bun. Prot susţine însă că e într-o misiune de observaţie şi că viaţa de pe Pământ diferă de cea de pe K-Pax, unde speră să se întoarcă la sfârşitul verii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poveştile sale trezesc curiozitatea colegilor de salon, care vor să-l însoţească la plecare. Această euforie nu este împărtăşită însă şi de dr. Powell, care vrea să scoată adevărul de la pacientul său. În scurt timp însă, Powell începe să se îndoiască de lucrurile în care a crezut toată viaţa.

În planul iniţial, Will Smith era Prot, iar Kevin Spacey - doctorul Mark Powell. După ce Smith a refuzat rolul, Spacey a şi "sărit" pe el.

20.05 TVR 2 <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ryBxYXeu55k?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>