Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: Justiţiarul
FILMUL EVZ: Justiţiarul

FILMUL EVZ: Justiţiarul

„Cavalerul negru” îi reuneşte pe regizorul Christopher Nolan şi pe actorul Christian Bale.

Acţiunea filmului se desfăşoară la un an după ce Batman (Christian Bale) l-a eliminat pe Ra’s Al Ghul, în „Batman Begins”. Bruce Wayne şi alteregoul său, Batman, continuă să asigure ordinea în Gotham City, alături de locotenentul James Gordon (Gary Oldman) şi de Harvey Dent (Aaron Eckhart), noul procuror districtual.

Un timp, totul merge bine, iar Batman speră că, în curând, Dent îi va lua locul, devenind protectorul oamenilor. Planurile lui sunt spulberate când un nou pericol ameninţă oraşul, iar locuitorii au nevoie mai mult ca oricând de eroul lor. Cavalerul negru trebuie să-l înfrunte acum pe Joker (Heath Ledger), un criminal psihopat, care vrea să dovedească faptul că fiecare are un preţ, reuşind să provoace haos în Gotham City.

Ledger, distins cu Oscar post-mortem

Acesta este ultimul film al actorului Heath Ledger. Moartea neaşteptată a acestuia în urma unei supradoze de medicamente, în ianuarie 2008, a stârnit spe culaţii referitoare la situaţia filmului.

Chiar în aceeaşi zi, compania Warner Bros. a dat o declaraţie în care anunţa că Heath Ledger terminase filmările. Asta înseamnă că Joker a fost ultimul rol al actorului, interpretarea acestuia aducându-i o statuetă Oscar.

0.35 – HBO

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: