Michael Newman (Adam Sandler) este dependent de muncă, motiv pentru care în ultimul timp şi-a cam neglijat copiii şi, mai ales, pe frumoasa lui soţie, Donna (Kate Beckinsale). El se chinuie să-şi impresioneze şeful nerecunoscător şi să câştige o avansare în funcţie. Soluţia "supranaturală" îi apare într-un magazin de mobilă şi accesorii pentru casă, într-o cameră din spate, acolo unde este un bărbat misterios şi ciudat, jucat de îndrăgitul Christopher Walken. Michael ajunge acolo pentru a-şi cumpăra o telecomandă universală, însă ce primeşte este dincolo de orice închipuire a sa.

În loc să aibă o telecomandă cu care să poate deschide televizorul şi închide aerul condiţionat – de exemplu -, el primeşte una care poate să pună "cicălelile" soţiei pe "mut", în care să-şi facă vecina sexy să alerge cu încetinitorul şi în care să deruleze cu viteză momentele din viaţa lui pe care nu are chef să le trăiască. Ceea ce părea o binecuvântare devine un blestem, descoperă Michael. Pentru că, în curând, el îşi va da seama că, derulând pe repede-înainte, viaţa îi trece fără ca el să rămână cu vreo amintire.

Iar din tonul de comedie din prima jumătate a filmului, se ajunge la o schimbare abruptă de registru la o dramă a regretului.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/448jZuA5Y1I?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

20.30 – PRO TV