Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: Campionul
FILMUL EVZ: Campionul

FILMUL EVZ: Campionul

Kevin Costner şi Rene Russo formează un cuplu carismatic, într-un film în care romantismul este condimentat cu umor şi cu sport.

Roy McAvoy (Kevin Costner) este un talentat jucător de golf şi posesor al unui teren. Deprimat pentru că numărul celor care-l plătesc să-i antreneze scade de la o zi la alta şi situaţia lui financiară devine tot mai precară, bărbatul se refugiază în băutură.
Singurul care-i stă alături este prietenul şi asistentul său, Romeo. Lucrurile se schimbă treptat după ce în oraş vine psihologul Molly Griswold (Rene Russo), care apelează la el pentru sfaturi legate de deschiderea un club.
Timpul petrecut împreună face ca sentimente demult uitate să renască în inima lui Roy şi astfel să-l motiveze să revină pe terenul de golf ca jucător profesionist.
Bun jucător şi în realitate, Costner a executat singur multe dintre loviturile din film. Alături de el, într-una dintre scene au apărut părinţii şi fiul actorului.
23.00, DIVA UNIVERSAL
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/theHo0Vjllk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>