Joe Warr (Clive Owen) este un jurnalist sportiv de succes, care acordă mai multă importanţă carierei decât familiei. Atunci când cea de-a doua lui soţie moare, Joe este forţat să-şi asume responsabilitatea de a-i creşte singur pe cei doi fii: Artie, în vârstă de 7 ani, şi adolescentul rebel Harry, de 15 ani, provenit din primul lui mariaj.

Cum Joe respinge sfaturile şi recomandările soacrei şi ale altor părinţi, bărbatul începe să dezvolte propria filosofie despre ce înseamnă să fii părinte.

Nepregătit pentru a face faţă posturii de părinte unic şi nevoit să se confrunte cu propria suferinţă cauzată de pierderea soţiei, ziaristul decide că cea mai bună soluţie de a gestiona situaţia este să renunţe la regulile convenţionale care-i guvernaseră căminul şi să se ghideze toţi trei după principiul "doar spune da".

Atunci când lucrurile scapă de sub control, Joe trebuie totuşi sa ia atitudine, să înceapă să se comporte ca un tată responsabil, găsind în acelaşi timp o modalitate de a nu renunţa complet la atmosfera degajată, exuberantă şi relaxantă care domneşte în casă în perioada în care regulile sunt abolite.

Inspirat din memoriile scenaristului Simon Carr, filmul are pe coloana sonoră melodii interpretate de Sigur Ros, pentru al cărui accept regizorul a mers personal în Islanda.

18.15 – HBO