Evenimentul Zilei > Actualitate > Crossover cu tracțiune integrală și motor în doi cilindri. Din 2013
Crossover cu tracțiune integrală și motor în doi cilindri. Din 2013

Crossover cu tracțiune integrală și motor în doi cilindri. Din 2013

Fiat pregătește lansarea unei noi versiuni a gamei 500. După L-ul lansat la Salonul auto de la Geneva urmează x-ul pregătit pentru apariția de anul viitor. Fiat 500x va fi un crossover 4x4 dotat cu un motor pe benzină în doi cilindri.

500L a fost doar începutul. Anul viitor, Fiat va lansa și un 500x. Mai mare.

X-ul anunță disponibilitatea tracțiunii integrale. Cifra 500 ne indică limpede cărei game i se va alătura viitorul model.

”Automotive News” vestește că Fiat lucrează de zor la o nouă versiune a celebrei game Cinquecento. După L-ul lansat la Salonul auto de la Geneva urmează x-ul pregătit pentru apariția de anul viitor.

Fiat 500x va fi un crossover 4×4 dotat cu un motor pe benzină în doi cilindri (0.9 TwinAir). Deisigur, vor exista și alte versiuni, unele cu tracțiune față, iar altele cu motor turbodiesel.

Mașina va avea 4,2 metri lungime și va folosi, ca și 500L, platforma pe care este construit Fiat Punto. La fel ca mai micul 500L (4,14 metri lungime), 500x urmează a fi asamblat în Italia, la uzina Fiat din Mirafiori.

Producția celei mai mari versiuni a gamei Fiat 500 va debuta la finele anului viitor.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.