Fetiţă de doi ani în comă după ce a fost lovită de femeia care o îngrijea

Fetiţă de doi ani în comă după ce a fost lovită de femeia care o îngrijea

O fetiţă de doi ani de zile din comuna Gherăieşti, judeţul Neamţ, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovită de femeia care avea grijă de ea.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 8:00, femeia a aşezat-o la masă pe fetiţă, dar s-a enervat deoarece aceasta plângea, a declarat pentru evz.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, Cătălina Bădeanu. Potrivit declaraţiei date la poliţie, femeia a spus că a zgâlţâit-o pe fetiţă, care s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de o masă din apropiere. În luna iunie, mama copilului de doi ani a plecat să lucreze în Italia şi lăsat-o pe fetiţă în grija fratelui său. La rândul său, acesta a lăsat-o ieri pe fetiţă sub supravegherea soacrei sale, cea care a lovit copilul în cursul zilei de ieri. Aceasta a dus copilul la spital, în Roman, unde medicii au stabilit că se află în comă de gradul I şi II şi că a suferit un politraumatism. Ea a fost transportată apoi la spitalul Sfânta Maria din Iaşi. Potrivit lui Bădeanu, femeia în vârstă de 46 de ani este acum cercetată penal pentru vătămare corporală. Bonă condamnată în justiţie Acesta nu este primul caz în care minorii au fost loviţi de persoanele care ar fi trebuit să aibă grijă de ei. În luna iunie, Lovinica Dinu, în vârstă de 62 de ani, a fost condamnată de Judecătoria sectorului 6 din Bucureşti la plata unei amenzi penale de 1.000 de lei deoarece a lovit-o pe fetiţa de doi ani pe care ar fi trebuit să o îngrijească.

După ce au observat că fetiţa lor începea să plângă atunci când o vedea pe Dinu, părinţii au montat camere de supraveghere în casă şi au văzut că bona avea un comportament violent.

De asemenea, fosta bonă a trebuit să achite suma de 1.000 de lei, reprezentând daune morale, şi să acopere cheltuielile de judecată de 150 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

În vara anului trecut, o altă bonă, Ecaterina Spirea, a fost dată în judecată de părinţii a doi copii deoarece bona îi bătea pe minori.