Culoarea maşinii pe care o conduci spune multe despre personalitatea ta, mai ales dacă eşti femeie, susţine publicaţia electronică australiană SheBuys.com.au, citată de Reuters.

Astfel, persoanele care îşi aleg un autoturism roz sunt amuzante şi înclinate spre flirt, iar cele care optează pentru roşu – sociabile, pătimaşe şi energice. La polul opus se situează posesoarele maşinilor de culoare albastră şi neagră. Aceste femei sunt calme, de încredere, demne, misterioase şi cu stil.
 
În general, culorile închise, ca de exemplu cenuşiul, au devenit preferatele reprezentantelor sexului frumos ambiţioase, stilate şi muncitoare, susţine expertul Rebecca Harkness. Potrivit acesteia, tot mai multe femei, dar şi unii bărbaţi fac tot posibilul pentru a-şi personaliza autoturismele, pentru a se simţi cât mai bine când se află la volan.

Negrul şi argintiul
sunt în vogă

„Culoarea maşinii voastre poate spune mai multe despre voi decât vă imaginaţi. Aşa că să nu vă gândiţi nicio clipă că dacă o să conduceţi un autoturism cu geamuri fumurii vă ascundeţi identitatea“, îşi sfătuieşte cititoarele revista SheBuys.com.au.

În vogă sunt acum negrul şi argintiul, susţine publicaţia electronică australiană. Nici portocaliul nu trebuie însă neglijat, deoarece semnifică încrederea în forţele proprii, în timp ce verdele are priză la persoanele calme şi relaxate, care fac faţă cu brio momentelor tensionate sau stresante, atrag atenţia specialiştii de la SheBuys.com.au