Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeia „cu chip de înger” care va fi închisă cu 91 din cei mai PERICULOŞI INFRACTORI!
Femeia „cu chip de înger” care va fi închisă cu 91 din cei mai PERICULOŞI INFRACTORI!

Femeia „cu chip de înger” care va fi închisă cu 91 din cei mai PERICULOŞI INFRACTORI!

Femeia care a şocat întreaga lume în 2011, după ce s-a descoperit că şi-a ucis şi soţul, şi amantul, o să îşi ispăşească următorii ani într-o închisoare pentru bărbaţi

Estibaliz Carranza (38 de ani) a devenit una dintre cele mai periculoase ucigaşe după ce s-a demonstrat că şi-a ucis cu o cruzime incredibilă atît soţul, cît şi amantul. "Asa sina cu chip de înger" i-a împuşcat pe cei doi bărbaţi şi i-a tăiat bucăţi cu motoferestrăul. Apoi a pus bucăţile în pungi de plastic şi le-a ascuns în pivniţă, acoperindu-le cu ciment. 

Totul s-a aflat cînd, în iunie 2011, rămăşiţele lor au ieşit la iveală în urma introducerii de ţevi în zonă. Prima victimă a femeii a fost soţul său, Holger Holz, de 32 de ani, pe care l-a ucis în 2008 pentru că nu accepta să se despartă. Pe amant, Manfred Hinterberger, l-a omorît în 2010, după o ceartă la beţie. Estibaliz a fugit în Italia, unde a fost arestată. Era gravidă şi s-a măritat cu noul ei iubit în martie 2012, în puşcărie.

Ucigaşa va fi mutată de la Schwarzau, la 50 de mile distanță, la un centru special în Asten, în apropiere de orașul Linz din Austria. Închisoarea în care va sta Carrnaza are dotări de ultimă generaţie, iar ea este prima femeie care va fi transferată acolo, în mijlocul a 91 de bărbaţi foarte periculoşi. Autorităţile au anunţat că vor mai muta în locaţia respectivă cîteva femei foarte periculoase.