Federer si Roddick, calificari lejere

Numarul unu mondial, elvetianul Roger Federer, a cedat doar trei game-uri in meciul disputat in compania francezului Fabrice Santoro si va juca in turul trei cu Janko Tipsarevic, invingator in fata lui Fernando Verdasco.

Putine emotii si pentru americanul Andy Roddick, castigator in trei seturi in fata lui Michael Berrer, scor 6 - 2, 6 - 2, 6 - 4.  Americanul il va intalni in turul trei pe germanul  Philipp Kohlschreiber, castigatorul turneului ATP de la Auckland, competitie ce a precedat Australian Open.

In circuitul feminin, rusoaica Sharapova nu i-a oferit nicio sansa jucatoarei cu cele mai mari venituri din tenis, americanca Lindsay Davenport, pe care a invins-o cu un sec 6 - 1, 6 - 3.

Alte doua mari favorite din Rusia, Svetlana Kuznetsova si Ana Chakvetadze, merg si ele mai departe dupa doua victorii facile in fata compatrioatelor Pironkova, respectiv Kleybanova.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Batalionului" rus i se alatura Venus, cea mai mare dintre surorile Williams, invingatoare in doua seturi aprig disputate in compania frantuzoaicei Camille Pin.