Evenimentul Zilei > Actualitate > FCSB, o formație părăsită de fani. „Roș-albaștrii” joacă în anonimat pe „Arena Națională”
FCSB, o formație părăsită de fani. „Roș-albaștrii” joacă în anonimat pe „Arena Națională”

FCSB, o formație părăsită de fani. „Roș-albaștrii” joacă în anonimat pe „Arena Națională”

Doar 2.533 de spectatori au fost prezenți, duminică, la partida pe care FCSB a câștigat-o, pe „Arena Națională”, în fața Astrei Giurgiu (scor 1-0).

 

 

 

Gruparea „roș-albastră” a fost părăsită de suporteri și abia mai adună câțiva fani, care sunt și ei cu moralul la pământ. Unii solicită demisia antrenorului Nicolae Dică, alții îi contestă pe jucători.

 

Florin Tănase, înjurat tot meciul

La jocul de duminică, victimă a căzut mijlocașul Florin Tănase, cel care a fost huiduit la fiecare atingere a balonului. Războiul de uzură dus de Gigi Becali cu reprezentanții CSA Steaua, dar și managementul defectuos al finanțatorului, au îndepărtat suporterii de echipă. FCSB evoluează medicoru și nu convinge nici în meciurile în care reușește să se impună.

 

Mulțescu nu crede în șansele FCSB-ului la titlu

„În niciun caz FCSB nu arată ca o echipă care să câștige campionatul”, a declarat Gheorghe Mulțescu, antrenorul Astrei, despre adversara din ultima etapă a Ligii I Betano. FCSB a evoluat în anonimat și contra celor de la FC Voluntari (2-1), în runda a 13-a, sub privirile a 2532 de fani, iar meciul cu Concordia Chiajna, din etapa a 11-a, s-a disputat la Voluntari, și-a adus la stadion doar 800 de curioși. În acest sezon, cea mai mare audiență a „roș-albaștrilor”, pe teren propriu, s-a înregistrat la derby-ul cu Dinamo (3-3), tribunele fiind populate de 27.835 de spectatori.

La acest capitol, în clasamentul general, „Unicul Derby” se află pe locul al doilea, după „U” Craiova – FCSB, vizionat de 30.000 de spectatori. FCSB nu se mai re găsește în Top 20 cu niciun meci disputat pe teren propriu. Iar ultima poziție a ierarhiei e ocupată de Poli Iași – Astra (3.800 de spectatori). Meciul FCSB – Astra s-a disputat pe un gazon care semăna cu un câmp de cartofi. Ambii antrenori s-au plâns de suprafața de joc a celui mai mare stadion din țară.

 

„Probabil ne iau la mișto”

„Gazonul este incredibil, nu există așa ceva. Nu am jucat două luni aici pentru a se repara gazonul și acum arată așa! Probabil ne iau la mișto cei care se ocupă de această arenă! Nu se poate să venim pe un gazon care să arate în halul ăsta. La noi e mai ușor să strici”, a tunat Nicolae Dică.

„Să se facă investigații despre gazon. E o mare bătaie de joc, e responsabilitatea cuiva și trebuie să răspundă! Nu se poate ca stadionul național să arate așa!”, a spus și Gigi Mulțescu.