Evenimentul Zilei > Actualitate > FC Braşov – Unirea Urziceni 1-1
FC Braşov – Unirea Urziceni 1-1

FC Braşov – Unirea Urziceni 1-1

FC Braşov şi Unirea Urziceni au încheiat la egalitate, 1-1, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii I la fotbal. Fără antrenor după demisia lui Ronny Levy, Unirea nu a reuşit să contabilizeze decât un punct.

Moment istoric la Braşov: Unirea Urziceni a reuşit să marcheze primul gol în actualul sezon al Ligii I! Marius Bilaşco e cel care a semnat golul ialomiţenilor la Braşov.
Haosul domneşte în continuare la Unirea Urziceni. Fără conducători şi antrenori, cu jucători care aşteaptă cu bagajele la uşă, Unirea rezistă încă. După 1-4 la Split, cu Hajduk, în manşa întâi a play-off-ului Europa League, formaţia ialomiţeană a jucat la Braşov, de unde s-a întors doar cu un punct.
După demisia lui Ronny Levy, patronul Dumitru Bucşaru a căutat în acest week-end un antrenor care să-i accepte condiţiile. Cel mai aproape de o înţelegere cu Bucşaru e Petre Grigoraş, şomer după despărţirea de Poli Iaşi.
"Este adevarat că sunt o variantă pentru Unirea Urziceni, nu pot sa neg că am vorbit cu patronul echipei, a fost o discuţie de principiu, dar hotărârea va fi luata în funcţie de ce jucători vor pleca de la echipă. Abia atunci se vor discuta şi problemele legate de contract, de obiectiv şi vom putea să ajungem la o înţelegere sau nu. Eu sunt convins că ei vor rămâne în Liga I fără niciun fel de probleme", a spus Petre Grigoraş.

FC Braşov – Unirea Urziceni 1-1
Hadnagy (13) / Bilaşco (3)

Echipe probabile:
FC Braşov: 32. Mincă – 20. Voicu, 15. Oros, 21. A. Rusu, 12. Cr. Ionescu – 7. Chipciu, 18. Cristescu, 10. Ilyeş, 26. Williams – 23. V. Badea (17. Dedu ’60), 9. Hadnagy
Antrenor: Daniel Isăilă.

Unirea Urziceni: 77. C. Grigore – 36. P. Marin, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici (14. Rusescu ’67), 23. Bordeanu – 19. Brandan – 11. Onofraş (25. Neaga ’87), 10. Pădureţu, 15. D. Todoran, 30. S. Frunză (32. I. Apostol ’90+1) – 7. Bilaşco
Antrenori: Eugen Nae şi Gabriel Caramarin

Arbitri: Augustus Constantin – Adrian Vidan, Gero Szabo – Marian Bordean