FC Barcelona se împrumută să plătească salariile jucătorilor

FC Barcelona se împrumută să plătească salariile jucătorilor

FC Barcelona, campioana Spaniei, nu a reuşit să plătească salariile jucătorilor la sfârşitul lunii iunie, a anunţat preşedintele clubului catalan, Sandro Rosell.

Rosell, care l-a înlocuit pe Joan Laporta la conducerea clubului de pe Camp Nou, a spus că a obţinut un împrumut de 150 de milioane de euro pentru salariile jucătorilor. "Am găsit clubul îndatorat şi cu mari probleme cu lichidităţile. Am fost nevoiţi să facem un împrumut pentru a achita salariile restante", a spus el pentru "Sport".

Sandro Rosell a spus că gruparea are însă fonduri pentru transferuri. După despărţirea de fundaşul Dimitro Chygrynskiy, care s-a întors la Şahtior Doneţsk în schimbul a aproximativ 15 milioane de euro, Barcelona îşi îndreaptă din nou privirile spre Cesc Fabergas. Yaya Toure a plecat şi el la Manchester City.

"Vom avea aproximativ 50 de milioane de euro pentru transferuri", a mai spus Rosell, care a anunţat că se va întâlni cu Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal Londra, pentru a discuta mutarea lui Fabregas pe Camp Nou.

Ne puteți urmări și pe Google News