Faur Isaia vrea să lovească din nou

Faur Isaia vrea să lovească din nou

Timişoreanul Faur Isaia a venit ieri la Constanţa ca să încerce să stea de vorbă cu preşedinţii Vladimir Putin, George Bush şi Traian Băsescu.

Primul drum l-a făcut la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei Constanţa. Aici, după ce s-a uitat pe un bileţel pe care îl avea în buzunar, a cerut să-l vadă pe comisarul-şef Adrian Rapotan. „Mi l-a recomandat cineva din Timişoara“, a explicat el. Cunoscut de toată ţara după ce, în anul 2000, l-a stropit cu cerneală pe fostul preşedinte Emil Constantinescu, Faur Isaia a fost primit imediat de adjunctul şefului IPJ Constanţa. „A fost foarte paşnic. Imediat ce a intrat în birou, mi-a spus că a venit la Constanţa pentru a sta de vorbă cu Bush, Putin şi Traian Băsescu pentru că omenirea se confruntă cu probleme grave, pe care cei trei preşedinţi trebuie să le cunoască din gura lui“, ne-a declarat adjunctul.

Timişoreanul avea în mână nişte hârtii pe care ţinea să le ofere personal celor trei şefi de stat. Aceştia ar fi trebuit să se vadă cu el pentru că este „trimisul lui Dumnezeu pe Pământ“ şi doar el poate să le dezvăluie „cine este antichristul împotriva căruia trebuie să lupte omenirea“.

Comisarul-şef Adrian Rapotan l-a lămurit, „cu răbdare şi blândeţe“, că nu ştie când vor veni cei trei preşedinţi, aşa că s-a oferit să le predea personal memoriul. Faur Isaia a părut mulţumit de răspuns şi i-a înmânat memoriul comisarului-şef, nu înainte de a-i mulţumi şi de a-i spune cât de mult i-a plăcut la Constanţa. „Am fost înconjurat aici de farfurii zburătoare care, printr-o staţie de amplificare, au transmis că Isaia este trimisul lui Dumnezeu pe Pământ“, a spus el. Apoi a plecat după ce a dat asigurări că se întoarce acasă la Timişoara. Poliţiştii din Constanţa spun că Faur Isaia este unul dintre sutele de oameni cu comportament imprevizibil monitorizaţi de serviciile secrete în timpul Summitului NATO. „ACTIVIŞTI PENTRU PACE“ Anarhiştii vor neapărat bătaie Deşi mai mulţi anarhişti au primit interdicţie de a intra în România pe perioada summitului, aceştia continuă să se organizeze pentru a protesta la Bucureşti. Spre deosebire de români, anarhiştii străini se pregătesc pentru confruntă ri violente cu forţele de ordine - o dovadă fiind în acest sens „Ghidul anarhistului“, publicat pe mai multe site-uri din România şi din străinătate. În cuprinsul acestuia, manifestanţii sunt instruiţi asupra modului de acţiune al forţelor de ordine şi sunt sfătuiţi să formeze „grupuri de afinitate“, care să lupte cu acestea utilizând pietre de caldarâm, mixturi incendiare improvizate etc. „Insurgenţii“ se vor pregăti pentru bătălie în mai multe „Squaturi“ (spaţii dezactivate şi ocupate abuziv sau inegal), locurile cele mai probabile fiind, conform autorităţilor române, fostele cinematografe „Griviţ a“ şi „Feroviarul“, grădina de vară a cinematografului „Capitol“ şi secţiunea situată la intersecţia liniei de centură bucureştene cu Autostrada Soarelui - vechea linie de forturi de apărare a Capitalei. În primele rânduri ale „insurgenţilor“ se va afla Alexandra Geisler, cetăţean german, coordonator din străinătate al protestatarilor anti- NATO, şi „Centrul pentru Artă, Media şi Acţiune Socială - CAMAS“ din Iaşi, al cărui mentor este Benoî t Vitse, cetăţean francez. Cei de la CAMAS au protestat recent pentru că anumitor anarhişti le-a fost respinsă cererea de a intra în România şi se autodenumesc „activişti pentru pace“. (F.B.)

Ne puteți urmări și pe Google News