Fără bannere la meciul cu Franţa

Fără bannere la meciul cu Franţa

Accesul spectatorilor pe noul stadion "Naţional Arena" la partida România - Franţa, din cadrul preliminariilor Euro 2012, va începe de la ora 18.00. Federaţia Română de Fotbal a făcut azi public un set de reguli de conduită la meci.

Românii care vor să vadă meciul din tribune vor avea la dispoziţie 58 de chioşcuri, care vor vor distribui, contra-cost, băuturi răcoritoare şi mâncare. Fumatul este interzis în stadion, cu excepţia locurilor special amenajate (marcate cu inscripţia "Loc pentru fumat") pe terasamentul exterior al arenei, a anunţat FRF.

Este permisă introducerea numai a acelor steaguri tricolore confecţionate din pânză sau alte materiale asemănătoare, dar sunt interzise bannerele de orice dimensiune, cu mesaje de orice fel; coregrafia este asigurată de FRF, pe fiecare scaun fiind amplasate steguleţe tricolore şi cartoane colorate.

Transport gratuit pentru fanii naţionalei cu RATB-ul

Ne puteți urmări și pe Google News

Posesorii de bilete de intrare vor putea circula gratuit, în baza respectivului bilet, spre şi de la stadion, cu mijloacele de transport în comun ale RATB (tramvaie, autobuze şi troleibuze), nu şi cu metroul, care însă îşi va prelungi programul de circulaţie până cu o oră după încheierea jocului.