Fapte oribile făcute de un frizer din Oradea. Pradă i-au căzut copiii

Fapte oribile făcute de un frizer din Oradea. Pradă i-au căzut copiii

Un bărbat de 34 de ani, din Oradea, a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că ar fi abuzat mai mulţi copii din centre de plasament.

Potrivit anchetatorilor, individul îţi droga victimele după ce le ademenea la el acasă. Unele dintre orori ar fi fost filmate de individ

Bărbatul cu apucăruti pedofile avea un salon de înfrumusețare amplasat chiar în centrul oraşului. Clienţii spun că erau mulţumiţi de serviciile frizerului şi îl recomandau drept un coafor priceput. În timpul liber, însă, apucăturile lui erau cu totul altele, potrivit anchetatorilor.

Bărbatul în vârstă de 34 ani dădea târcoale centrelor de plasament și racola de acolo adolescenți, pe care, ulterior, îi ademenea în locuința lui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel puțin doi băieți, unul de 13 celălalt de 17 ani, i-ar fi căzut victime.

După ce copiii au început să dea unele semne de comportament mai ciudat,  angajații de la Protecția Copilului au anunţat Poliţia.

Purtător de cuvânt DGASPC Bihor: „Am identificat în comportamentul copiilor simptomele unui potențial abuz. S-a confirmat existența abuzului. Prin urmare, am sesizat organele de cercetare penală.”

Potrivit anchetatorilor, pedofilul după ce îi ademenea pe copii şi îi ducea la el acasă, începea orgia.

Tot acolo, aducea diverși indivizi care îi abuzau pe băieți. Unele dintre aceste orori ar fi fost filmate de suspect.

Niciunul dintre vecinii bărbatului nu a sesizat nimic nepotrivit în comportamentul lui.

Procurorii au ridicat din locuința frizerului mai multe probe, potrivit stirileprotv.ro