Evenimentul Zilei > Monden > Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok
Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Un eveniment amuzant, cu aer de farsă.

Fantoma lui Marilyn Monroe, o poveste cu parfum de incredibil.

Jasmine Chiswell, locuiește acum în fosta casă de 2 milioane de euro a lui Marilyn Monroe, în Los Angeles, pe Hollywood Hills. Chiswell susține că a surprins imagini ale unei „fantome” deschizând și închizând ușa unei camere aparent goale.

Jasmine Chiswell, care a devenit celebră pentru asemănarea cu celebrul star, locuiește în această casă cu soțul ei de ani buni. Recent a postat un filmuleț în care susține că a avut experiențe paranormale în casă după ce un medium i-a spus că este bântuită, auzindu-se „voci și pași ciudați”. Într-un videoclip postat pe TikTok, Chiswell crede că a surprins dovada activității fantomei lui Marilyn Monroe, care mișcă o ușă a unei camere goale. Videoclipul are subtitrarea: „Activitatea fantomei Marilyn Monroe! Deci această ușă continuă să se deschidă și să se închidă.”. Videoclipul o arată Jasmine și soțul ei urmărind ușile duble din lemn care se deschid și se închid, dar nimeni nu este în cameră. Poate fi auzită spunând: „Doamne, tocmai s-a întâmplat cel mai înspăimântător lucru. Suntem cu adevărat îngroziți. Ce se întâmplă? ”

O dublură a celebrei vedete

Jasmine Chiswell este imaginea fidelă a vedetei de la Hollywood și a devenit o celebritate cu stilul ei pin-up din anii 1950. Ea a acumulat aproape 10 milioane de adepți TikTok și peste 600.000 pe Instagram. În videoclipul buclucaș, apărut la începutul acestei luni, a discutat despre locuința în vechea casă a lui Marilyn Monroe și despre evenimentele paranormale.

@jasminechiswell

I GENUINELY CAN’T BELIEVE WE CAUGHT THIS! 👀 @maverickmcneilly

♬ original sound – Jasmine Chiswell

Jasmine Chiswell a spus că s-a mutat din Scoția în Los Angeles pentru a urma o carieră în industria cinematografică. Aici și-a întâlnit viitorul soț, Maverick, care a încurajat-o să-și arate pasiunea față de moda anilor 1950. Jasmine Chiswell a spus că într-o zi, ea și Maverick au decis să meargă să viziteze vechea casă a lui Marilyn din L.A. și s-au îndrăgostit de ea.

Poveste cu iz de reclamă

Marilyn Monroe a locuit în casă cu soțul Joe DiMaggio în timpul căsătoriei lor în 1954. Locuința mai are corpurile de iluminat originale, căzile, faianța și chiar prosoapele de pe vremea când Marilyn locuia acolo. Ea a găsit și semnătura lui Marilyn pe unii dintre pereți.

Jasmine a mai spus : „S-au întâmplat atât de multe lucruri ciudate, pe care nu le putem explica.„ Unii oameni care vin la noi în casă, casă au impresia că sunt îmbrățișați, auzim niște voci ciudate, dar și pași in fiecare noapte! Am adus un medium care ne-a spus că sunt Marilyn și Joe și, probabil, o altă fantomă căreia îi place să se joace cu nervii noștri.”

Fantoma lui Marilyn Monroe. Știm însă că fantomele nu există. Așadar putem presupune că întreaga poveste este cel mai probabil doar un motiv de reclamă pentru Jasmine și soțul ei, un prilej de întreținere a fanilor de pe rețelele sociale.