Mai multe titluri sonore din industria filmelor au fost puse pe „hold” din cauza Coronavirusului. Deși fanii sperau să vadă continuarea filmelor lor favorite în acest an, în funcție de cât durează pandemia, producția lor s-ar putea amâna până în 2021.

Filmul „ A quiet place Part II” a fost amânat cu doar o săptămână înainte de a apărea pe marile ecrane. Producătorii nu au oferit publicului o dată clară când se vor relua filmările.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, „No time to die”, continuarea faimoaselor pelicule cu James Bond, a fost amânat până în luna noiembrie a anului 2020, dar, la fel ca în cazul filmului „A quiet place II”, producția acestuia ar putea fi sistată mai mult dacă situația nu revine la normal.

Un alt film extrem de așteptat ce face parte din sfera „super eroilor”, „Black Widow”, care trebuia să apară la 1 mai 2020, a fost amânat.

Fast 9, continuarea celebrei serii „Fast and Furious”, a fost amânată de la data inițială de 22 mai, până la 2 aprilie 2021 din cauza Coronavirus.

Producția filmului„Batman” a fost, de asemenea, închisă din cauza virusului chinezesc, scrie Businessinsider.