Evenimentul Zilei > Social > Fanii Game of Thrones au primit marea veste! Anunțul lui George R. R. Martin
Fanii Game of Thrones au primit marea veste! Anunțul lui George R. R. Martin

Fanii Game of Thrones au primit marea veste! Anunțul lui George R. R. Martin

Autorul Game of Thrones, George R. R. Martin, a dezvăluit recent că lucrează intens la romanul Winds of Winter, despre care promite că va fi „uriaș”.

Ceea ce este însă și mai important este că Martin speră să lanseze în 2021 al șaselea roman din seria Cântec de gheață și foc, baza serialului Game of Thrones.

Scriitorul în vârstă de 71 ani a scris într-o postare pe blogul său că se află „într-o adevărată cabană din munţi”, iar asta l-a ajutat să lucreze mult la noul său roman.

„Petrec ore lungi în fiecare zi pe Vânturile iernii și progresez constant. Am terminat ieri un nou capitol, altul acum trei zile, altul săptămâna precedentă.”

Dar, întrucât cartea va fi o lectură epică, George i-a avertizat pe fani că progresul său nu înseamnă că volumul va fi gata prea curând.

El a continuat: „Asta nu înseamnă că această carte va fi terminată mâine sau publicată săptămâna viitoare.”

George a adăugat că a fost devastat de faptul că o viitoare călătorie în Noua Zeelandă a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus, dar „căptușeala de argint” înseamnă că acum poate scrie fără întreruperi.

El a spus: „Ultimul lucru de care am nevoie acum este o întrerupere lungă care m-ar putea costa tot avântul pe care l-am construit.

Pot vizita oricând Wellington anul viitor, când sper că atât COVID-19, cât și The Winds of Winter vor fi terminate.”

Pe lângă faptul că a avansat o dată de lansare pentru 2021, George a stimulat și apetitul fanilor pentru personajele care ar putea apărea în Winds of Winter.

El a scris că a fost „în vizită cu Cersei, Asha, Tyrion, Ser Barristan și Areo Hotah”. Apoi terminat spunând: „Acum va trebui să mă scuzați. Arya sună. Cred că asta înseamnă să omoare pe cineva.”

Game of Thrones este un serial de televiziune produs de HBO pe baza scrierilor lui George R. R. Martin.

Premiera a avut loc pe 17 aprilie 2011 în Statele Unite, iar producţia a fost inspirată din celebra serie de romane A Song of Ice and Fire.

Serialul este construit în jurul Tronului de Fier și al regatelor și familiilor, printre cele mai importante numărându-se Stark, Lannister, Targaryen, Baratheon, Tyrell, Tully, Martell, Greyjoy și Arryn.

Încă de la lansare, în 2011, Game of Thrones a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO.

Urzeala tronurilor a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, dar şi 5 trofee din partea Sindicatului actorilor americani și un Peabody Award.

Sezonul al 7-lea a înregistrat o audienţă medie de 32,8 milioane de telespectatori americani pentru fiecare episod.

Game of Thrones a putut fi urmărit în peste 150 de ţări, printre care se numără şi România dar, potrivit HBO, audienţele globale nu sunt uşor de centralizat.

Totuşi, succesul colosal al acestui serial poate fi verificat şi prin faptul că există oameni care n-au văzut nici măcar un episod, dar au auzit totuşi de Game of Thrones.

sursa: The Sun