Doctorul fierbinte”, Mikhail Varshavski, a fost atacat de milioanele de internauţi, după ce au apărut imagini cu el ignorând propriile sfaturi, petrecând fără mască pe un yacht în Miami.

„Doctorul fierbinte” Mikhail Varshavski (centru, cu caschetă neagră) a intrat sub foc ofilitor de la milioanele sale de adepți după ce au apărut imagini cu el ignorându-și propriile sfaturi, petrecând fără mască de ziua lui

Doctorul de 31 de ani a zburat din New York la Miami pentru a se distra uitând de regulile pe care tocmai el le promova.

Așa-numitul „Doctorul fierbinte”, care a cerut în repetate rânduri legi obligatorii privind masca și distanțarea socială, a fost înfățișat petrecând fără mască pe un yaht în Miami, în timp ce era înconjurat de femei îmbrăcate în bikini.

O imagine a lui Varshavski (în spate dreapta, în pantaloni scurți roșii) pe o barcă în Sunset Harbor înconjurat de alte 14 persoane - majoritatea femei îmbrăcate în bikini - a făcut turul de atunci

Mikhail Varshavski, cunoscut sub numele de „Dr. Mike, și-a contrazis complet propriile sfaturi, petrecând ca şi cum nici n-ar exista pandemia de coronavirus.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE