Evenimentul Zilei > Actualitate > Facebook pregăteşte adresă de e-mail |VIDEO
Facebook pregăteşte adresă de e-mail |VIDEO

Facebook pregăteşte adresă de e-mail |VIDEO

Cea mai mare reţea de socializare pe internet, Facebook, a achiziţionat domeniul Fb.com şi urmează să dezvolte o platformă de e-mail.

Informaţia că siteul de socializare Facebook urmează să lanseze şi servicii de e-mail vine cu două zile înaintea unei conferinţe anunţate de platforma online a lui Mark Zuckerberg.

Potrivit jurnaliştilor, la această întâlnire va fi făcut tocmai acest anunţ: la fel cum ai adresă de yahoo sau gmail, poţi avea e-mail şi de Facebook. Domeniul Fb.com a fost cumpărat în septembrie de la American Farm Bureau, o organizaţie americană non-guvernamentală a unor agricultori din Statele Unite.

Despre cumpărător nu se ştia nimic până de curând, când Facebook a apărut în datele de înregistrare ca administrator al site-ului. Din câte se pare, American Farm Bureau nu ştia că vinde domeniul reţelei de socializare, tranzacţia fiind făcută de un intermediar care lucrează pentru site-ul lui Zuckerberg.

  • Facebook.com este o reţea de socializare online lansată în 2004. Potrivit statisticilor, în luna iulie a acestui an, a ajuns la peste 500 de milioane de utilizatori activi.