Evenimentul Zilei > Monden > Există viață după divorț! Amna o duce din ce în ce mai bine. Ultima achiziție i-a înnebunit pe fani
Există viață după divorț! Amna o duce din ce în ce mai bine. Ultima achiziție i-a înnebunit pe fani

Există viață după divorț! Amna o duce din ce în ce mai bine. Ultima achiziție i-a înnebunit pe fani

Anul trecut a divorțat după o căsnicie de 9 ani, cu toate astea Amna merge înainte și se pare că îi merge din ce în ce mai bine pe plan financiar.

Cu toate că imediat după separarea de Cristi, fostul ei soț, Amna declara că suferă enorm și că îi este greu să se obișnuiască cu ideea, mai ales că au un copil împreună, neînțelegerile dintre cei doi au luat amploare și au perefrat să se despartă, de dragul copilului.

Se pare că Amna o duce pe z ice trece mai bine din punctde vedere material. Chiar zilele trecute, cântăreața a fost surprinsă în oraș, în timp ce cobora dintr-o mașină de lux, un Porsche Chayene, în valoare de 70.000 €, pe care se pare că și l-a făcut cadou imediat după divorț.

Ba mai mult, Amna face şi vlog din noua maşină, unde invită vedete cărora le pune anumite întrebări, informează Click.

Amna a înccheiat o căsnicie de nouă ani cu Cristi Muşat. Cei doi s-au separat după ce mai multe luni au încercat fără rezultat însă să-şi salveze căsnicia. Cântăreaţa şi cel care i-a fost soţ au împreună un băieţel în vârstă de 5 ani.