În lumina reflectoarelor a ieșit la iveală secretul căsniciei lui Pavel Bartoș. „Ea e singura mea calitate”, spune celebrul actor și jurat de la Românii au talent. Și nu o spune acum. O tot spune. Aceeași declarație a dat-o și într-un interviu din 2013. Se referă la timișoreanca iubită ce, de 17 ani, îi poartă numele. Anca și Pavel s-au căsătorit după trei ani de relație și au în prezent trei fete. Sofia, Rita și Eva. Cea mică are cinci ani.

Marea întrebare a lui Smiley este „cum se întreține relația romantică” după apariția copilului în familie. ”Dacă te aștepți ca relația să fie aceeași dinainte de copil, răspunsul e că nu va fi. Va fi mai completă”, a spus Anca Bartoș. Pavel Bartoș a pus punctul pe i: „Primele lunii nu te aștepta la mare lucru! E doar copilul. Nu ai cum. Asta ți-o asumi!”

„Primele câte luni?” a vrut să știe Smiley. „Depinde. La noi a fost diferit la fiecare copil. La primul după 4 – 5 luni a revenit și focul cumva. Ține mult ca părinții să se relaxeze. Atunci ne redescoperim. Până atunci nici nu apuci să te gândești. Tot efortul e spre copil”, a mai spus actorul. Apoi, cei doi soți au dezvăluit cum îți mai surprinzi partenerul după 17 ani de relație.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.