Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Secretul familiei Bartoș. Ce se întâmplă în casa îndrăgitului actor
Exclusiv. Secretul familiei Bartoș. Ce se întâmplă în casa îndrăgitului actor

Exclusiv. Secretul familiei Bartoș. Ce se întâmplă în casa îndrăgitului actor

Deși sunt căsătoriți de foarte mult timp, doar rareori soția lui Pavel Bartoș stă în lumina reflectoarelor. Anca, actriță și ea, este mai degrabă discretă.  A făcut o excepție pentru Smiley.

În lumina reflectoarelor a ieșit la iveală secretul căsniciei lui Pavel Bartoș. „Ea e singura mea calitate”, spune celebrul actor și jurat de la Românii au talent. Și nu o spune acum. O tot spune. Aceeași declarație a dat-o și într-un interviu din 2013. Se referă la timișoreanca iubită ce, de 17 ani, îi poartă numele. Anca și Pavel s-au căsătorit după trei ani de relație și au în prezent trei fete. Sofia, Rita și Eva. Cea mică are cinci ani.

Marea întrebare a lui Smiley este „cum se întreține relația romantică” după apariția copilului în familie. ”Dacă te aștepți ca relația să fie aceeași dinainte de copil, răspunsul e că nu va fi. Va fi mai completă”, a spus Anca Bartoș. Pavel Bartoș a pus punctul pe i: „Primele lunii nu te aștepta la mare lucru! E doar copilul. Nu ai cum. Asta ți-o asumi!”

„Primele câte luni?” a vrut să știe Smiley. „Depinde. La noi a fost diferit la fiecare copil. La primul după 4 – 5 luni a revenit și focul cumva. Ține mult ca părinții să se relaxeze. Atunci ne redescoperim. Până atunci nici nu apuci să te gândești. Tot efortul e spre copil”, a mai spus actorul. Apoi, cei doi soți au dezvăluit cum îți mai surprinzi partenerul după 17 ani de relație.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.