Exclusiv: Octavian Crețu își ghidează șoferul în trafic. De ce îi stă inima în loc omului de afaceri

Exclusiv: Octavian Crețu își ghidează șoferul în trafic. De ce îi stă inima în loc omului de afaceri Sursa foto: EVZ

Omul de afaceri Octavian Crețu este un bun capitalist, dar când vine vorba de șoferie nu e cel mai bun în domeniu. Paparazzi EVZ l-au surprins în momentul în care își ghida șoferul să parcheze. Semn că nici în talenetele lui nu are încredere, dar nici în ale șoferului.  Totul se întâmpla în fața unei clinici private unde e mai dificil să găsești un loc de parcare. Drept urmare șoferul este nevoit să îi respecte indicațiile în tocmai

Mai ales că mașina lui ocupă cam un loc și jumătate de parcare, așa că spațiul trebuie să fie suficient. Acesta are un Mercedes Maybach, limuzină care este destul de lungă și scumpă. Așadar șoferul trebuie să fie extrem de atent

Octavian Crețu

Sursa foto: EVZ

Omul de afaceri, la ananghie în nordul Capitalei

Nu e greu de înțeles de ce omul de afaceri este atât de precaut. Crețu este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din domeniul apelor minerale. Soția sa și cu el dețin o companie care are afaceri de peste 170 de milioane de euro. Drept urmare așa se explică și achiziționarea unei vile extrem de scumpe care se află pe Bulevardul Aviatorilor din București.

Octavian Crețu

Sursa foto: EVZ

Vila a fost construită de Carol al II-lea pentru amanta sa, Elena Lupescu. Deși stă la baza unei povești de dragoste, locația ar aduce ghinion proprietarilor. Mai ales dacă judecăm după ceea ce i s-a întâmplat Elenei Lupescu. Mai târziu imobilul a fost ocupat de fostul demnitar comunist Ion Gheorghe Maurer.

Ne puteți urmări și pe Google News

Controverse legate de Octavian Crețu

Iar acum îi aparține lui Octavian Crețu. Numele său a apărut și legat de fostul premier Adrian Năstase, Mai exact s-a spus despre omul de afaceri că ar fi fost cel care ”l-ar fi turnat” pe fostul premier în dosarul Zambaccian. De altfel, tot la capitolul controverse, este și faptul că acesta ar fi pus umărul la sponsorizarea partidului AUR.

Ba mai mult ar fi fost cel care ar fi adus apa de la nunta liderului AUR George Simion. Desigur că nimeni nu a confirmat aceste zvonuri. Ba mai mult politicianul a negat aceste lucruri.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro