EXCLUSIV EVZ: Huidu era la volan pentru că soţia lui e operată la genunchi | VIDEO

EXCLUSIV EVZ: Huidu era la volan pentru că soţia lui e operată la genunchi | VIDEO

Viky, manichiurista Cristinei Huidu, spune că Mercedesul ML pe care îl conducea Şerban în ziua accidentului este al soţiei sale. Din cauza unei rupturi de menisc, ea nu mai are voie un timp să şofeze.

La intersecţia Calea 13 Septembrie cu Şoseaua Panduri, Alina, o bună prietenă a Cristinei Huidu, are un salon de înfrumuseţare. Acolo merge şi soţia lui Şerban Huidu, la coafor şi la cosmetică. Până ca Viky, manichiurista, să preia următoarea clientă, toate angajatele probează haine dintr-un sac din plastic, adus de-o tânără la salon să le vândă. Viky are probleme acasă: are un copil de şapte ani şi tocmai a divorţat. "Când a auzit lumea, a zis: «Cum? Că ştiu că ţie îţi mergea bine». Îmi mergea bine, pentru că aşa am vrut eu să ştiţi. Că-mi merge bine. De aia zic: frate, ai grijă în viaţă ce faci, că dacă faci rău, ţi se întorc toate".

Discuţia "alunecă" brusc spre tragedia lui Şerban Huidu. Viky o cunoaşte bine pe soţia lui, Cristina. Sunt prietene din ʼ98. Din toate nenorocirile care s-au abătut acum pe capul ei, cea a Cristinei Huidu i se pare mult mai dureroasă. "Săraca, câte i-au fost date să ducă anul ăsta. Accidentul de la schi, apoi a murit doamna Matei, mama ei, Dumnezeu s-o ierte, o femeie deosebită!, acum asta. Ea e cea care trage toate nenorocirile astea. De ea îmi pare rău. De Huidu nu-mi pare rău".

Mercedesul ML este al Cristinei Huidu

Ne puteți urmări și pe Google News

Manichiurista mai povesteşte că, în cei 11 ani de când lucrează la Creative Style, Cristina i-a demonstrat că este o femeie de treabă. Ultima oară când a venit la salon, acum o lună şi jumătate, i-a povestit că a avut o operaţie la genunchi din cauza unei rupturi de menisc. Printre altele, i s-a cerut să nu mai conducă o vreme. "Am văzut la televizor că s-a spus că maşina e a lui Şerban. Nu e a lui. E a Cristinei, ea o conducea", a mai spus Viky, dezvăluind informaţia care ar putea clarifica de ce era Şerban Huidu la volan.

Despre Cristina, angajata salonului spune că e o femeie modestă care, din păcate, trebuie să plătească mereu pentru păcatele lui Şerban.

"Toate s-au dus în grija ei mereu. Copiii, care au patru şi doi ani, accidentele asta. Trebuie să te gândeşti şi la faptul că au murit trei oameni. Putea fi mama mea. Putea fi tata. Păi, Doamne, cine e e vinovat trebuie să plătească". ANCHETĂ

Este urmărit penal pentru ucidere din culpă Procurorii Parchetului Judecătoriei Braşov au început ieri urmărirea penală împotriva lui Şerban Huidu, pentru ucidere din culpă, după ce realizatorul TV a provocat un accident de circulaţie în urma căruia au murit trei persoane.

Până acum, au fost audiaţi şapte martori, declaraţiile lor fiind însă contradictorii. Dacă unii au susţinut că Huidu ar fi vrut să depăşească neregulamentar, alţii au spus că maşina vedetei TV ar fi derapat. Într-o emisiune TV, tatăl vedetei, Florin Huidu, confirmă ipoteza lansată de "Evenimentul zilei". "Eu am fost foarte surprins că el era la volan. Cristina avea şi ea permis, iar Şerban mereu avea şofer de la firma socrului său. E prima dată când am auzit că el conduce după accidentul suferit în Austria. Ghinioanele l-au urmărit. Greşelile sunt greşeli şi cred că şi Şerban are o parte de vină aici, dar totul e mai complex", a spus tatăl lui Şerban Huidu .