"Gigi «vorbeşte» cu oile înainte de meciurile Stelei" | VIDEO

"Gigi «vorbeşte» cu oile înainte de meciurile Stelei" | VIDEO

EVZ vă prezintă amănunte picante despre plăcerea patronului Stelei de a se "consulta" cu ovinele. Borcea a fost pus să aştepte două ore, până ce Becali a terminat de "discutat" cu animalele.

Gigi Becali nu şi-a ascuns niciodată pasiunea pentru oi. Patronul echipei de fotbal Steaua nu a renunţat la prima lui "dragoste" şi, totodată, singura meserie pe care a avut-o vreodată, cea de cioban, nici după ce a devenit europarlamentar. EVZ vă prezintă, în exclusivitate, mărturia unuia dintre foştii agenţi de pază care au lucrat în curtea patronului Stelei. El ne-a dezvăluit că Gigi este foarte "drăgăstos" cu oile pe care nu le părăseşte nici când are oaspeţi de seamă!

"Nea Gigi «vorbeşte» cu oile înainte de toate meciurile Stelei", ne-a dezvăluit sursa. Toţi înclină să creadă că acest fapt este mai degrabă o superstiţie decât o simplă coincidenţă. "Vila lui din Pipera este apărată de agenţii de pază ai unei firme a lui Gheară. Câte doi agenţi stau permanent şi în spatele casei, unde nea Gigi are staulul cu oi", ne-a mai detaliat respectivul, care a adăugat: "Are vreo 20 de oi, care sunt în grija a trei ciobani. Nea Gigi este foarte atent la oi şi îi ceartă zdravăn pe ciobani dacă i se pare că animalele nu sunt îngrijite cum trebuie".

Mama europarlamentarului împarte brânză agenţilor

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai hilar moment de "tandreţe" dintre Gigi şi ovinele sale, petrecut recent, a făcut şi "victime colaterale". Cristi Borcea, finul său, a fost cel pus într-o situaţie penibilă.

"A venit odată Borcea, dar a fost nevoit să-l aştepte pe nea Gigi vreo două ore, până a terminat «discuţia» cu animalele!", ne-a mai povestit fostul subaltern al lui Gigi.

Dacă soţia şi fetele patronului celei mai titrate echipe din România nici nu trec pe la animale, mama lui Gigi le vizitează des. Bătrâna este foarte respectată de agenţii de pază, fiindcă "ne vorbeşte frumos şi mai vine câteodată şi ne dă brânză". "Jandarmii" vilei din Pipera sunt terorizaţi de accesele de furie ale lui Gigi Becali. "Când se enervează nea Gigi este bine să nu-i stai în cale. Odată a cerut să ne şi vadă, deşi noi trebuie să păzim colţurile locuinţei şi nu aveam fizic cum să ne postăm astfel încât să poată sta el cu ochii pe noi".

ACUZAT DE "ZOOFILIE"

MM: "Te-au fermecat ochii şi freza lor"

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, era foarte acid cu Gigi atunci când prefera să "moară în picioare decât să trăiască o viaţă în genunchi". În timpul uneia dintre nenumăratele lor certuri TV, în martie 2010, MM îl ironiza pe Gigi că ar fi "îndrăgostit" de oi. "Uşor, Jackie Chan, uşor! Ia un calmant, revino-ţi, nu eşti la stână aici! (...) Tu n-ai şcoală câtă vacanţă am avut eu. (...) Eşti un cioban opărit, taci dracu' din gură! (...) Bă, oierule, te-ai îndrăgostit de oi când le scoteai la păscut. Te-au fermecat ochii şi freza lor", i-a strigat atunci subalternul său de acum.

ANIMALELE, FOTBALUL ŞI TELEVIZORUL

Mioarele au fost în direct la TV: "Închide, mă, uşa, că se aud oile!" <iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/HRszbObtW54" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Gigi Becali are două mari obsesii: oile şi apariţiile televizate. Europarlamentarul a reuşit "performanţa" să-şi bage şi ovinele "în direct" şi nu putea face asta decât la GSP TV.

În timpul uneia dintre nenumăratele sale intervenţii la postul cu profil sportiv, din "off" se auzeau animalele behăind. Atunci, Gigi s-a răstit la unul dintre ciobani: "Închide, mă, uşa, că se aud oile, aud oamenii oile la televizor!".

Nici cei de la Sport.ro nu au scăpat până n-au avut auzit pe fundal mioarele lui Gigi, la o altă intervenţie în direct a europarlamentarului: "Sunt cu oile, cu mieii. Aţi auzit mieii zbierând. Eu aşa mă relaxez. Am fost la palat. De la palat, din aur, am venit în grajdul de oi, mă uit cum mănâncă".

A negociat "vânzarea" Stelei în staul!

Aceleaşi animale au fost şi singurii "martori" la celebra "negociere" pentru vânzarea Stelei, desfăşurată în februarie 2009. Acel episod n-a fost altceva decât o "aroganţă" a patronului, care însă şi-a bătut joc de israelianul Shon Mekyten, care venise să "negocieze". Mekyten a fost dus la saivan.

Gigi a oferit de-a lungul timpului şi pilde legate de viaţa de cioban. "Cum mă uit după o femeie, cum îmi moare o oaie! Aşa păţea şi tata. Dacă se uita după o femeie, îi murea cea mai bună oaie. D-aia nu a înşelat-o pe mama!".

Fostul oier i-a umilit şi pe diverşi fotbalişti de la Steaua, comparându-i cu oile: "Eu fac selecţia la fotbalişti cum făceam toamna la oi. Alea bătrâne le vindeam, şchioapele le tăiam. O să cumpăr şase-şapte cârlani!". "Oile m-au crescut şi m-au făcut mare. Când sunt supărat, mă retrag între oi." GIGI BECALI, patron la Steaua