„O mistificare teribilă, toți USR-iștii și-au pus postări, s-au fotografiat, gargară. O poveste touching, pentru bula lor”, a atras atenția moderatorul Robert Turcescu, care a citit comentariul vitriolant al unei supraviețuitoare de la Colectiv din categoria marilor arși. Corina Gabriela Ioniță a criticat vehement tupeul USR-iștilor, care au făcut comentarii măgulitoare la adresa filmului regizat de Alexander Nanau, distins cu Premiul Publicului european.

Mama voastră de javre oportuniste

Juristă de meserie, tânăra Corina Ioniță a scris pe pagina sa de Facebook: „Sictir. Povestea ta? Borăsc (n.r. – comentariu la postarea Ramonei Strugariu). USR nu are dreptul să ne folosească. Au profitat de vulnerabilitatea noastră, defilând cu noi ca animalele de circ!”. Supraviețuitoarea a adăugat: „Nu am decontat niciun leu din ordonanța lui Vlăduț (n.r. – Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății după căderea guvernului Ponta)”.

„Orice ar spune, o face în mod legitim. Știe ce vorbește, e jurist în instituții serioase”, a remarcat jurnalistul Mirel Curea. Acesta a explicat: „E un tupeu incomensurabil, pe spinarea lor (n.r. – a victimelor Colectiv) a fost dat jos un guvern. E golăneală”.

„Nu s-a schimbat nimic, nimic, nimic. Oamenii mor de la fel. Nu mai zic de proces. S-au cățărat toți. Tragedia este uitată, iar producția premiată. Oamenii ăștia mistifică realitatea. Trăiesc din cartoline pe Facebook și din slogane”, a conchis Turcescu.

Clujeanul Octavian Hoandră a remarcat: „Tot ce înseamnă această durere a fost ca un catalizator pentru ieșirea la suprafață a mizeriilor umane pe care acum îi vedem în Parlament”.

Sursa foto: gov.ro