Evenimentul Zilei > Social > Evită BANALITATEA! Ce mesaje AMUZANTE le poţi trimite celor dragi de CRĂCIUN
Evită BANALITATEA! Ce mesaje AMUZANTE le poţi trimite celor dragi de CRĂCIUN

Evită BANALITATEA! Ce mesaje AMUZANTE le poţi trimite celor dragi de CRĂCIUN

Mesajele de Crăciun au devenit, deja, o tradiție pentru români, iar cele mai multe dintre urările de Crăciun au teme religioase.

Cu toatea cestea, unii dintre cei care trimit mesaje de sărbători au simțul umorului, au decis să iasă din banalitate și să-i facă să zâmbească pe cei care le sunt dragi, conform Mediafax.

Dacă nu ați trimis, încă, mesaje de Crăciun, iată câteva idei amuzante care i-ar putea binedispune pe cei dragi:

”E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin”

”Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!”

”Căţeluş cu păru' creţ, să ai jeepu' în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!”

”Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!”

”Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.”

”Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!”

”Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!”

”Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!”

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: