Evenimentul Zilei > Actualitate > Eva Longoria înclină să vină în România
Eva Longoria înclină să vină în România

Eva Longoria înclină să vină în România

Anastasia Soare, „Regina sprâncenelor” de la Hollywood, spune că datele galei pe care Mihaela Rădulescu vrea să o organizeze la Bucureşti depind de deciziile actriţei americane.

După ce a participat, în septembrie 2009, la gala umanitară „Par coeur”, realizată sub patronajul Carlei Bruni Sarkozy, la Hotelul Meurice din Paris, şi şi-a confirmat participarea şi la evenimentul similar din Londra, Mihaela Rădulescu va încerca să aibă, anul acesta, o astfel de gală şi în România.
 
Fosta vedetă a emisiunii „Duminica în familie”, care va fi gazda evenimentului, încearcă să pună bazele unui parteneriat cu actriţa Eva Longoria pentru organizarea galei caritabile la Bucureşti, însă, deşi se bazează pe sprijinul Anastasiei Soare – o apropiată a vedetelor de la Hollywood spune că nu a fost stabilit nimic concret deocamdată.
 
Evenimentul presupune strângerea de fonduri pentru copiii grav bolnavi, cu şanse de vindecare sau cu boli incurabile, şi, atât Eva Longoria, cât şi Mihaela Rădulescu se implică în sprijinirea cauzelor umanitare. Cele două ar putea „munci” cot la cot pentru a strânge banii necesari copiilor români dacă Longoria îşi va confirma participarea la eveniment.

„Deocamdată nu pot povesti nimic, pentru că nu s-au stabilit date concrete”, a precizat Mihaela Rădulescu, adăugând că demersul ei este facilitat de Anastasia Soare, una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene la Hollywood.

„E la stadiul de discuţii”

Nici aceasta din urmă nu confirmă încă venirea actriţei la Bucureşti, dar precizează că, fiind prezentă la evenimentul de la Paris, împreună cu Mihaela Rădulescu, le-a făcut cunoştinţă celor două. „Nu se ştie sigur dacă va veni. Au fost nişte discuţii preliminare. Mihaela m-a însoţit la evenimentul caritabil de la Paris, „Par coeur gala”.Mihaela, care se ocupă de astfel de acţiuni umanitare şi în România, mi-a spus că ar fi încântată dacă s-ar putea ca Eva Longoria să accepte invitaţia de a veni la Bucureşti în cadrul unui eveniment caritabil, dar totul este încă la stadiul de discuţii”, a declarat, pentru EVZ, Anastasia Soare.

„Discuţiile” cu Angelina Jolie au fost „finalizate negativ” Anul trecut, o altă personalitate cu o prezenţă constantă la evenimente caritabile, Angelina Jolie, era anunţată ca oaspete la Bucureşti, invitată a unei alte gale umanitare. După ce ştirea a făcut ceva vâlvă, organizatorii au dezminţit-o, precizând că discuţiile iniţiate au avut rezultat negativ.
 
Cât despre cea care le-ar putea da o mână de ajutor, anul acesta, copiilor români, Eva Longoria, este, din 2003, purtătoarea de cuvânt a organizaţiei nonprofit „Padres Contra El Cancer” („Părinţi împotriva Cancerului”), care se ocupă de îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale copiilor latini, dar şi ale părinţilor acestora.

Ea împacă activităţile umanitare cu meseria de actriţă, printre rolurile cele mai cunoscute numărându- se cel din serialul de televiziune „Neveste disperate”.

Pe lângă faptul că este o cunoscută activistă pentru drepturile omului, la sfârşitul anului trecut revista „The Hollywood Reporter” (THR) i-a acordat actriţei titlul „Filantropul anului” pentru implicarea în sprijinirea cauzelor umanitare şi pentru angajamentul ei faţă de cauza comunităţilor latino. De asemenea, în urmă cu trei ani actriţa a înfiinţat „Eva’s Heroes”, o organizaţie nonprofit în oraşul ei natal, San Antonio.

„Mihaela şi Eva Longoria s-au cunoscut la o gală caritabilă la Paris. Atunci a fost lansată invitaţia pentru Bucureşti.“,
ANASTASIA SOARE, cosmeticiană la Hollywood
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: