Etapă bună pentru "granzi" în Liga I

Etapă bună pentru "granzi" în Liga I

CFR Cluj, Dinamo şi Steaua au câştigat meciurile jucate la sfârşitul săptămânii trecute în Liga I şi conduc în ierarhia stagională. Astăzi vor intra în scenă FC Timişoara şi Rapid Bucureşti, giuleştenii având un meci foarte dificil, în deplasare cu FC Vaslui.

De asemenea, campioana en-titre, Unirea Urziceni, s-a impus astăzi pe terenul codaşei Unirea Alba Iulia cu scorul de 2-1. Golurile ialomiţenilor - care au urcat pe locul patru în clasament - au fost marcate de Brandan şi Onofraş, ambele în repriza secundă. Steaua şi-a revenit după şocul provocat de eşecul suferit pe terenul marii sale rivale, Dinamo, şi a câştigat aseară, pe teren propriu, scor 2-0, meciul cu Gaz Metan Mediaş, confruntare din etapa a 23-a a Ligii I la fotbal. CITIŢI ŞI: Steaua a "ars" Gazul Într-un alt meci jucat ieri, Dinamo a învins-o ieri la Galaţi, pe Oţelul, cu scorul de 3-2, iar lupta pentru câştigarea titlului de campioană a României nu mai pare o utopie. „Câinii” lui Cornel Ţălnar s-au trezit din beţia succesului obţinut în derby-ul cu Steaua, la mijlocul săptămânii trecute, şi i-au „muşcat” pe gălăţeni prin golurile reuşite de Moţi (5), Alexe (20) şi A. Cristea (55-penalty). CITIŢI ŞI: Dinamo a pescuit trei puncte la malul Dunării

Într-o partidă disputată sâmbătă, liderul CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 1-0, echipa Pandurii Târgu Jiu. A fost prima victorie a ardelenilor după patru etape de secetă. CFR Cluj a învins "complexul Pandurii". În ultimele două deplasări la Cluj, Pandurii Târgu Jiu nu pierduse. Formaţia gorjeană a bătut cu 2-1 în sezonul 2007-2008, la finalul căruia CFR a ieşit campioană, iar anul trecut a remizat, 1-1.

CITIŢI ŞI: CFR, ajutată de arbitri

Ne puteți urmări și pe Google News