Englezii, împotriva lui "Big Brother" Capello

Englezii, împotriva lui "Big Brother" Capello

Vedetele Albionului nu mai tolerează poziţia de dictator a selecţionerului italian şi cer o discuţie deschisă cu acesta.

Scandal este cuvântul de ordine nu doar la naţionala Franţei, ci şi la cea a Angliei. Wayne Rooney pare a se afla în pragul nebuniei, având ieşiri necontrolate faţă de oricine, arbitri, adversari, coechipieri sau suporteri, dar starea sa pare a defini situaţia generală în vestiarul englezilor.

Şi uşor, uşor acuzaţiile încep să se îndrepte în aceeaşi direcţie, spre omul cel mai ridicat în slăvi cu câteva luni în urmă, selecţionerul Fabio Capello.

Sistem de supraveghere a camerelor jucătorilor

Ne puteți urmări și pe Google News

Marile staruri, în frunte cu deja amintitul Rooney, dar şi Gerrard sau Lampard, sunt la capătul răbdării. Italianul Capello a declarat că el nu este şi nici nu vrea să fie prieten cu niciun jucător, ci doar să impună o disciplină de fier.

A scos orice posibilitate de relaxare a jucătorilor pe reţelele de socializare sau pe alte surse de internet, a interzis întâlnirea jucătorilor cu soţiile şi prietenele lor şi, ceea ce i-a înnebunit cel mai tare pe englezi, a introdus la hotel un sistem "Big Brother", de supraveghere permanentă a camerelor jucătorilor cu dispozitive de luat vederi.

"Niciodată nu au cunoscut fotbalişti ca Gerrard sau Lampard, recunoscuţi pentru munca lor enormă pe teren, dar şi pentru capacitatea de refacere după petreceri, asemenea regim de închisoare" - a scris "The Times", făcând o radiografie a stării tensionate din vestiarul englez înaintea meciului decisiv cu Slovenia.

Italianul va demisiona dacă englezii nu trec de grupe

John Terry a luat taurul de coarne, transiţându-i un avertisment categoric selecţionerului. "Aşa nu se mai poate. Chiar dacă vrea sau nu, Capello va trebui să ne asculte, să avem o discuţie deschisă cu el. Noi îl vom susţine, dar şi el trebuie să înţeleagă că trebuie să schimbe de urgenţă ceva şi tactic, dar şi în relaţia dintre noi şi el, dacă doreşte să fie bine", a spus Terry.