Prințesa, în vârstă de doar patru ani,  a devenit elevă la Thomas’s Battersea din sudul Londrei, o instituţie privată extrem de bine cotată.

La prima oră a dimineţii, prinţesei Charlotte i s-au alăturat părinții, ducele și ducesa de Cambridge şi fratele său mai mare pentru a merge la şcoală. Ducele a spus că fiica sa, care va fi cunoscută drept Charlotte Cambridge pentru personal și colegii de școală, a fost „foarte încântată” de prima sa zi.

Ținând mâna mamei sale, prințesa Charlotte părea foarte serioasă în noua ei uniformă școlară. Ghiozdanul fetiţei a fost decorat cu un breloc  metalic în forma de unicorn placat cu paiete. Iar  Prinţul George, care merge de mână cu tatăl său, părea fericit și relaxat să se întoarcă la școală, unde este elev de doi ani.

Prinţesa Charlotte a fost întâmpinat de Helen Haslem, directoarea şcolii. Ducesa, care purta o rochie Michael Kors a spus directoarei: „Bună dimineața! Ce mai faci? Ai avut o vară frumoasă?” înainte de a o încuraja pe Charlotte să dea mâna cu ea. Ducele a ţinut să spună că fiica sa este foarte încântată de prima sa zi de şcoală, după cum relatează telegraph despre evenimentul emoţionant din familia regală.

Video puteţi urmări AICI.

 

Te-ar putea interesa și: