Elton John îl trimite pe Billy Joel la reabilitare

Elton John îl trimite pe Billy Joel la reabilitare

Elton John spune că prietenul şi colegul său de scenă Billy Joel ar trebui să facă şi „ceva bun cu viaţa sa” şi să se interneze într-o clinică de reabilitare pentru a scăpa de dependenţa de alcool, informează Associated Press.

Suita declaraţiilor lui Ewltin John la adresa lui Joel va fi publicată în numărul din 17 februarie al revistei „Rolling Stone”. Tot aici artistul povesteşte că a fost nevoit să anuleze mai multe concerte din cauză că Billy avea grave probleme cu alcoolul şi era foarte bolnav.

De asemenea, John spune că perioada pe care Joel ar trebui să o petreacă la reabilitare trebuie să se desfăşoare conform ritualului de rigoare, cu spălat de podele şi fără a privi la televizor şi, cu toate că este conştient că partenerul său de scenă îl va urî pentru asta, susţine că Joel are nevoie de tot ajutorul şi dragostea celor apropiaţi.

Billy Joel a petrecut o lună într-o clinică de reabilitare din California în 2005, din cauza abuzului de alcool. El a mai fost internat într-o clinică de dezalcoolizare în 2002, la Connecticut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Reprezentanţii lui Billy Joel au refuzat să comenteze afirmaţiile lui Elton John.