Evenimentul Zilei > Actualitate > Elevul problemă a atacat o bancă cu un cuţit
Elevul problemă a atacat o bancă cu un cuţit

Elevul problemă a atacat o bancă cu un cuţit

Incident mai puţin obişnuit, astăzi, în liniştita staţiune suceveană Vatra Dornei. Un adolescent mascat a încercat să fure bani dintr-o bancă înarmat cu un cuţit.

Băiatul în vârstă de 17 ani a intrat în sediul băncii cu un fes de culoare închisă tras pe ochi. Avea în mână un cuţit şi a ţipat la funcţionarele băncii să îi idea bani. Într-un moment de neatenţie al puştiului, agentul de pază a încercat să îl imobilizeze. Atunci, el a luat-o la fugă şi s-a îndreptat spre o pădure din apropiere, Runc.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au încercuit zona şi l-au găsit pe elev ascuns după un copac.  În urma cercetărilor efectuate,  oamenii legii au descoperit că adolescentul este elev la Liceul Teoretic „Ion Luca”, din Vatra Dornei. El este originar din comuna Belceşti, judeţul Iaşi. Poliţiştii au aflat că, înainte de a ajunge la liceul din Vatra Dornei, adolescentul a fost un elev-problemă şi în Iaşi.
„Suspectul a fost reţinut, în urmă cu puţin timp, în pădurea Runc. Nu a opus rezistenţă. Acum este audiat şi este cercetat pentru tentativă de tâlhărie”, a precizat pentru „Evenimentul Zilei” comisarul şef Cristian Papuc, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: