Evenimentul Zilei > Social > Trei ELEVI au oferit povestea SĂPTĂMÂNII din ÎNVĂȚĂMÂNT. PRINȘI că jucau BARBUT în CLASĂ
Trei ELEVI au oferit povestea SĂPTĂMÂNII din ÎNVĂȚĂMÂNT. PRINȘI că jucau BARBUT în CLASĂ

Trei ELEVI au oferit povestea SĂPTĂMÂNII din ÎNVĂȚĂMÂNT. PRINȘI că jucau BARBUT în CLASĂ

Învățămîntul continuă să scoată în față evenimente nedorite, de data aceasta trei elevi reușind să atragă atenția prin faptele lor.

Trei elevi de la un liceu din Târgovişte au fost amendaţi de jandarmi după ce au jucat barbut pe bani în sala de curs, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa.

Cel care i-a alertat pe jandarmi a fost paznicul unităţii de învăţământ, anunță Agerpres.

''Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit astăzi, 8 martie, la un liceu din municipiul Târgovişte. Aceştia au fost sesizaţi de agentul de pază cu privire la faptul că mai mulţi elevi practică jocuri de noroc într-o sală de curs. Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că 3 elevi de clasa a XII-a, aflaţi în timpul recreaţiei au jucat barbut pe sume modice de bani'', precizează IJJ Dâmboviţa.

Elevilor li s-au întocmit procese-verbale de constatare a contravenţiei pentru fapta de ''organizare şi participare la jocuri de noroc'', valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 1.250 lei. 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: