Evenimentul Zilei > Social > Un ELEV ROMÂN a fost BĂTUT CRUNT în Manchester, chiar de către colegii săi
Un ELEV ROMÂN a fost BĂTUT CRUNT în Manchester, chiar de către colegii săi

Un ELEV ROMÂN a fost BĂTUT CRUNT în Manchester, chiar de către colegii săi

Un elev român, în vârstă de 15 ani, a fost bătut rău de șapte colegi de clasă, în Manchester. Tatăl adolescentului face referire la un atac rasist.

Incidentul a avut loc pe data de 3 mai în parcul Buile din Salford. De atunci, tânărul și sora acestuia nu vor să mai meargă la școală. 

Băiatul a fost lovit fără milă de colegii săi, care i-au rupt nasul și l-au lăsat într-o baltă de sânge. 

Autoritățile deja lucrează la soluționarea cazului. 

„Fiul meu a terminat școala și a plecat acasă. A trebuit să treacă prin parc, dar acolo erau șapte băieți. Fără a spune nimic, băieții au început să dea în el și l-au bătut grav. A avut noroc cu o doamnă care a văzut ce s-a întâmplat și a încercat să cheme poliția. Trebuie să subliniez că băiatul meu nu a făcut nimic și, sincer, sunt uimit că acest lucru este permis să se întâmple. Chiar dacă Marea Britanie este considerată o țară bună și civilizată, din păcate, unii oameni, chiar și copiii, se comportă mai rău decât animalele”, a spus tatăl tânărului, Cătălin Pasăre. 

„Este traumatizat și nu mai vrea să meargă la școală și trebuie să consult un psiholog”, a mai scris tatăl victimei pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: